Reaguju na dodir

BBI banka uvodi nove usluge: BBI Digital Smart bankomati širom BiH

27.01.2023. 11:53 / Izvor: Akta.ba
bbi digitalni bankomat

Bosna Bank International (BBI) pustila je u rad više od 20 potpuno novih digitalnih višenamjenskih bankomata – sa ekranima koji reaguju na dodir i koji su dostupni na više lokacija širom BiH

Bosna Bank International (BBI) pustila je u rad više od 20 potpuno novih digitalnih višenamjenskih bankomata – sa ekranima koji reaguju na dodir i koji su dostupni na više lokacija širom BiH.

Instaliranjem bankomata nove generacije, koji su dodatno opremljeni za digitalnu eru bankarstva, Banka korisnicima omogućava jednostavnije i novo korisničko iskustvo.

Uz BBI Digital Smart bankomate klijentima je dodatno omogućeno samostalno obavljanje brojnih bankarskih usluga.

Novi uplatno - isplatni bankomati pored postojećih redovnih funkcionalnosti - isplata novca, upit o stanju računa, korisnicima sada omogućava i uplatu novca na tekući račun fizičke osobe/ transakcijski račun pravne osobe, kao i brojne druge pogodnosti, saopćili su iz BBI banke. Za pravna lica, male obrtnike i poduzetnike, uplata dnevnog pazara sa novim uređajima, olakšava sigurno i pouzdano depozitnu funkcionalost.  

BBI Digital Smart bankomati sadržavaju personalizovan ekran, putem kojih je jednostavnije obaviti isplatu gotovine, provjeriti stanja svih računa, beskartičnu isplatu novca putem KVIKO aplikacije, izvršiti promjenu PIN-a, ali i interaktivno prikupiti dodatne informacije o aktuelnim ponudama usluga i proizvoda BBI banke. Stoga obavljanje finansijskih transakcija, kao i pristup informacijama o proizvodima i uslugama u banci, dostupno je 24/7, bez čekanja u redovima, kada god to klijentima najviše odgovara.

BBI banka nastavlja u narednom period sa uvođenjem dodatnih novih uređaja.

Inače, klijenti BBI banke mogu podizati novac bez naknade i koristiti usluge na više od 200 bankomata u okviru BH Mreže širom BiH. BH Mreža bankomata je treća po veličini mreža dostupnih bankomata na teritoriji BiH, a sačinjava je više od 200 ATM uređaji BBI banke, ASA banke, Union banke i Privredne banke. 

Više informacija dostupno je na web stranici www.bbi.ba a klijentima je na raspolaganju i besplatni info broj 080 020 020.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital