jedinstveno iskustvo korištenja

ASA Banka postavlja bankomate nove generacije

29.09.2023. 12:19 / Izvor: Akta.ba
asa banka

Ova inovacija donosi najsavremenije bankomate s nizom izvanrednih prednosti za klijente.

ASA Banka, vodeća domaća banka koja kontinuirano prati potrebe svojih klijenata, ponosno najavljuje svoj najnoviji korak u modernizaciji i poboljšanju bankarskih usluga. Ova inovacija donosi najsavremenije bankomate s nizom izvanrednih prednosti za klijente.

"Kao odgovor na rastuće potrebe naših klijenata, ASA Banka je uložila  značajne napore u razvoj i uvođenje bankomata nove generacije koji imaju za cilj unapređenje kvaliteta usluge kroz brži i jednostavniji način korištenja bankomata. Na svom putu digitalne transformacije, pokrenuli smo i potpunu modernizaciju bankomatske mreže na način da je jedan dio bankomatske mreže u potpunosti zamjenjen bankomatima najnovije generacije", ističu iz ASA Banke.

Ključne karakteristike novih ASA Banka bankomata su:

Beskontaktne transakcije:  Svi bankomati ASA Banke sada imaju Contactless opciju beskontaktnog podizanja gotovine. Ova inovativna usluga osim klijentima ASA Banke, dostupna je i klijentima drugih banaka koji posjeduju karticu za beskontaktno plaćanje. Usluga je također dostupna i korisnicima stranih kartica koji od sada ne trebaju brinuti da li će njihove kartice biti zadržane u bankomatu druge banke.

Poboljšana sigurnost: ASA bankomati opremljeni su vrhunskim sigurnosnim karakteristikama koje osiguravaju sigurnost vaših transakcija. Implementirane su napredne tehnologije  uz sigurnosne protokole kako bi zaštitili vaše financijske podatke.

 Brže transakcije: Recite zbogom dugom čekanju. Novi bankomati ASA Banke imaju veću brzinu obrade, smanjujući vrijeme korištenja uređaja.

"Jednostavnost i kvalitet usluge za nas predstavlja vodilju koju klijenti identifikuju i kroz mrežu bankomata. Opcija beskontaktnog podizanja gotovine, koju je ASA Banka od ranije imala implementiranu na jednom dijelu bankomata, od sada je dostupna na kompletnoj bankomatskoj mreži. Brže, jednostavnije i sigurnije korisničko iskustvo predstavlja samo početak modernizacije bankomatske mreže ASA Banke. Veliku pažnju planiramo posvetiti daljem unapređenju usluge bankomata i kroz obogaćivanje istih sa dodatnim funkcionalnostima, uz kontinuirano unapređenje svih usluga kako kroz poslovnice tako i kroz digitalne kanale", zaključili su iz ASA Banke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital