Bez mjesečne naknade do 31.12.2023. godine

UniCredit Bank omogućila uslugu mobilnog bankarstva (m-ba PLUS) za poslovne subjekte ​

19.10.2023. 15:30 / Izvor: PR
mba unicredit

M-ba Plus pruža potpuni nadzor nad računima pravnih lica u bilo koje vrijeme, brzo i jednostavno.

S obzirom na to da poslovni subjekti sve više preferiraju digitalni model usluga, a mobilno bankarstvo pruža fleksibilnost u korištenju bankarskih usluga, UniCredit Bank d.d. predstavila je m-ba PLUS, mobilno bankarstvo za poslovne subjekte (pravna lica). Aplikacija omogućava nezavisnost, optimizaciju vremena, smanjenje operativnih troškova, ali i efikasnost bankovnih transakcija za jednostavno poslovanje s bankom u pokretu. 

M-ba Plus pruža potpuni nadzor nad računima pravnih lica u bilo koje vrijeme, brzo i jednostavno, a dostupne su i mnogobrojne funkcionalnosti:

  • Uvid u stanja i promete po računima
  • Plaćanja u domaćem i ino platnom prometu
  • Konverzije između računa u različitim valutama
  • Slanje potvrde o izvršenom plaćanju na željene e-mail adrese
  • Mogućnost više potpisnika kod provođenja transakcija
  • 3DS autorizacija online transakcija 
  • Aktivacija Business kartica 
  • Pregled PIN koda za debitne i kreditne kartice
  • Izmjena sigurnosnih dnevnih limita po Business karticama
  • Pregled kontakata u Banci

Za sve klijente koji ugovore m-ba Plus uslugu bit će oslobođeni mjesečne naknade do 31.12.2023. godine.

Također, UniCredit Bank d.d. je osigurala i dodatnu posebnu pogodnost za sve nove klijente koji do 31.12.2023. godineugovore UniCredit Business paket koji uključuje m-ba Plus, te omogućila korištenje usluge bez mjesečne naknade narednih 6 mjeseci.

amina mahmutović

 

Osvrćući se na digitalizaciju, kao strateško opredjeljenje banke, koja osigurava jednostavnije poslovanje, ali i bolje korisničko iskustvo, Amina Mahmutović, predsjednica Uprave UniCredit Bank d.d., izjavila je:

"Ubrzavajući trend ka digitalnim tehnologijama u bankarskom sektoru potvrđuje sve veći broj korisnika koji prelaze na digitalne usluge. Značajno je da smo prvi u UniCredit Grupi, u Srednjoj i Istočnoj Europi, lansirali ovo rješenje za pravna lica, omogućavajući našim klijentima najbolje korisničko iskustvo u upravljanju svojim finansijama kada god im odgovara, u potpunosti na daljinu, bez potrebe odlaska u banku. Ostajemo dosljedni na putu digitalne transformacije, nastojeći klijentima pružiti jednostavna digitalna rješenja koja u isto vrijeme osiguravaju maksimalnu pouzdanost i sigurnost."

dragan

U interesu zadovoljstva klijenata, stručni tim UniCredita kontinuirano razvija i nudi digitalna rješenja, što je prepoznato od strane klijenata, ali i stučne javnosti. Već tri godine zaredom, mobilna aplikacija za fizička lica (m-ba), nagrađena je posebnim priznanjem, Plaketom Zlatni BAM za najbolju mobilnu aplikaciju u bankarstvu. 

"Nama su naši klijenti uvijek najveći motiv za rad i glavni cilj nam je osigurati najbolju uslugu za njih, praćenu izvanrednim iskustvom i profesionalnom brigom. Poštujući vrijeme naših klijenata, a u skladu s UniCredit digitalnom strategijom, uslugom m-ba Plus omogućili smo i malim i srednjim preduzećima te drugim pravnim licima, da obavljaju bankovne transakcije iz udobnosti svojih ureda, bez dolaska u poslovnice banke. Na ovaj način im omogućavamo da uštede i vrijeme i novac", zaključuje Dragan Ćavar, član Uprave za Maloprodaju UniCredit Bank d.d.

M-ba Plus aplikaciju moguće je koristiti na mobilnim telefonima koji imaju operativni sustav IOS s verzijom IOS 11.0 ili višom te operativni sustav Android s verzijom OS 5.0 ili višom. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital