na 250 lokacija

Brzo i lako do svake valute kroz najširu mrežu mjenjačnica BH Pošte i ASA Banke

19.02.2024. 14:02 / Izvor: Akta.ba
asa

Time je lokalnom stanovništvu, ali i sve brojnijim turistima omogućen jednostavan, brz i efikasan način zamjene valuta.

ASA Banka, vodeća domaća banka posvećena  inovativnim bankarskim rješenjima, prepoznala je sve veću potrebu domaćeg stanovništva za zamjenom stranih valuta, pa je u saradnji sa JP BH Pošta proširila mrežu mjenjačnica na čak 250 lokacija širom FBiH. Time je lokalnom stanovništvu, ali i sve brojnijim turistima omogućen jednostavan, brz i efikasan način zamjene valuta.

JP BH Pošta, kao ovlašteni mjenjač, omogućava kupovinu i prodaju efektivnog stranog novca, zadovoljavajući različite potrebe korisnika, a ASA Banka u skladu sa  konkurentnim finansijskim praksama, nudi povoljne devizne kurseve pružajući veću vrijednost za valutne transakcije.

"ASA Banka je ponosna što je udružila snage s JP BH Pošta u unapređenju usluga mjenjačnice. Udruživanjem snaga nastojimo pružiti sveobuhvatno i učinkovito rješenje koji je u skladu s različitim potrebama domaćeg stanovništva ali i današnjih putnika. Dostupnost pouzdanih mjenjačkih usluga važno je za pozitivno korisničko iskustvo, a ovo partnerstvo to osigurava", ističu iz ASA Banke.

"Ugovori poput ovog sa ASA Bankom pokazuju da domaćim kapacitetima ostajemo među vodećim poslovnim kompanijama u državi", poručuju iz JP BH Pošta i dodaju:

"Nastavak saradnje sa ASA Bankom predstavlja našu opredjeljenost da pratimo potrebe  korisnika te da dodatno poboljšamo naše usluge".

Ovo strateško partnerstvo između ASA Banke i JP BH Pošta ne samo da jača predanost pružanju izuzetne korisničke usluge, već ima za cilj optimizirati i pojednostaviti usluge mjenjačnice, osiguravajući brzu, jednostavnu i efikasnu zamjenu novčanih valuta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital