Ponuda nenamjenskih kredita ASA Banke bilježi sve veće uspjehe

21.11.2017. 13:07 / Izvor: Akta.ba
Ponuda nenamjenskih kredita ASA Banke bilježi sve veće uspjehe

Zadovoljstvo kupaca, povjerenje, moderno poslovanje i kvalitet usluga ključ su uspješnih poslovnih rezultata ASA Banke

Imajući u vidu da je u poslovnom svijetu najvažnija svakodnevna komunikacija, transparentnost i povjerenje, ASA Banka je kreirala ponudu nenamjenskih kredita, bazirajući se upravo na ovim vrijednostima. Kampanjom "Krajnje iskrena ponuda nenamjenskih kredita", ASA Banka je pokazala da kamatne stope mogu biti egzaktne bez ”već od” komunikacije i skrivenih troškova. Ovom ponudom, ASA Banka se definitivno izdvojila od svih trenutnih akcijskih ponuda na tržištu, jer nudi jedinstvenu kamatnu stopu neovisno o roku otplate i iznosu kredita.

Dodatno, za klijente u promotivnom periodu su osigurani i benefiti u vidu gratis SMS i mBanking usluge, debitne i kreditne kartice, te prekoračenja po tekućem računu bez troškova aktiviranja i obrade.

"Krajnje iskrenom ponudom sagledali smo, osim potreba klijenata, i tržišne uslove, ekonomsku situaciju, ali i finansijske mogućnosti prosječnog bh. građanina. Naš cilj je da klijentu odmah u startu odgovorno i savjesno, kao pravi iskreni finansijski partner, iskomuniciramo prednosti, ali i troškove našeg kreditnog proizvoda. Klijenti su razumjeli našu poruku i reakcije, koje se ogledaju u povećanom broju upita i realizovanih zahtjeva za kredite, a to nam je najbolji pokazatelj i mjerilo", izjavio je Direktor ASA Banke, Samir Mustafić.

ASA Banka je pozitivan primjer uspješne domaće banke u BiH koja svojim kvalitetom usluga parira velikim bankama na tržištu. U prvoj polovini ove godine ostvarila je dvocifren procentualni rast kreditnog portfolia i pokazala da, kao domaća banka, ima važnu ulogu u razvoju BiH, bez obzira na veliku konkurenciju drugih bankarskih grupacija na tržištu.

U drugoj polovini jula ASA Banka je pokrenula akciju oročenih depozita, kojom je povećala ukupan portfolio depozita građana za preko 5%, zbog čega je odlučeno da se trajanje akcije produži do kraja godine.

ASA Banka prva je u Bosni i Hercegovini implementirala KVIKO uslugu za slanje i podizanje gotovine na bankomatima bez kartice, korištenjem mobilnog uređaja.

"Inovativnim proizvodima, klijentima želimo omogućiti jednostavan pristup sve većem broju finansijskih usluga u svakodnevnom poslovanju. Kroz savremena tehnološka rješenja, spremni smo ponuditi nove, moderne usluge našim klijentima", naglasio je Mustafić.

Kao dokaz orijentisanosti ka poticanju razvoja domaće ekonomije, ASA Banka je uspostavila partnerski odnos sa JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo na pružanju usluga ovlaštenog mjenjača, pa je tako klijentima omogućila da svoj novac, osim u poslovnicama ASA Banke mogu razmijeniti i na 185 mjenjačkih mjesta BH Pošte.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital