H.M.I. INŽENJERING d.o.o. Sarajevo – Najznačajnije reference iz oblasti građevinskog inženjeringa u periodu od 2007. i 2008. godine.

07.08.2009. 10:30 / Izvor: eKapija.ba
H.M.I. INŽENJERING d.o.o. Sarajevo – Najznačajnije reference iz oblasti građevinskog inženjeringa u periodu od 2007. i 2008. godine.

Firma H.M.I. Inženjering d.o.o. je osnovana 1995. godine. Tokom godina firma se razvijala i širila kako stručnošću tako i brojem zaposlenih. Osnovne djelatnosti su projektovanje i izvođenje svih vrsta građevinskih, građevinsko-zanatskih radova i instalaterskih radova. Usavršavanjem kadra i povečanjem broja uposlenih VSS inžinjera različitih struka rezultira time da firma može ponuditi cjelovita rješenja za sve vrste građevinskih objekata, uključujuči i gradnju po sistemu ključ u ruke.

Referentna lista

2007 - Poslovno-uredski objekat GRAWE 2, Sarajevo Trg Solidarnosti

U toku 2007. I 2008 godine, realiziran je drugi objekat poslovno-uredskog objekta austrijskog koncerna GRAWE ukupne površine 5000 m2. Kompanija H.M.I. Inženjering bila je nosilac posla na izradi izvedbene projektne dokumentacije, kao i izgradnje objekta.

2008 – POSLOVNI OBJEKAT FARIDOO, Sarajevo, Halilovići

U toku su završni radovi na objektu kompanije Faridoo za koji je kompanija H.M.I. Inženjering izradila kompletnu projektnu dokumentaciju, te izvela građevinsko-zanatske i instalaterske radove. Ukupna površina izvedenog objekta je 6500 m2.

2008 – KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR internat i samostan, Sarajevo, Sarač Ismailova

U toku 2008. godine realizirana je rekonstrukcija i adaptacija objekata internata Katolićkog školskog centra Sarajevo i samostana časnih sestara ; Kuća sestara Božije ljubavi ; za koji je komapanija H.M.I. Inženjering izradila kompletnu projektnu dokumentaciju, te izvela građevinsko-zanatske i instalaterske radove. Ukupna površina izvedenog objekta je 2160 m2.

2007 – POSLOVNO-UREDSKI OBJEKAT PLANIKA-FLEX, Sarajevo, Hajrudina Šabanije, Dobrinja

Kompanija H.M.I. Inženjering je bila nosilac građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova na poslovno-uredskom objektu firme Planika-Flex Sarajevo. Ukupna površina izvedenog objekta je 1200 m2.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital