Kako zaraditi više novca

09.07.2017. 09:04 / Izvor: Akta.ba
Kako zaraditi više novca

Misli najviše utječu na svakog čovjeka, stoga je na vama da ih kontrolirate i utječete na njih, kako bi popravili svoju situaciju.

Svaka osoba posjeduje potencijal da zarađuje više u svome životu te svaka osoba ima u sebi skriveni potencijal koji joj u tome može pomoći, samo ga treba znati otkriti. Kako otkriti i upotrijebiti taj potencijal da bi zaradili više, donosimo u nastavku.

Tijekom života upoznajemo sami sebe te kroz rad zapažamo i neke nove momente. Zapažanjem se uče nove stvari, a kako bi bili svjesni svojih osnovnih karakternih crta, koje vas možda koče u vašem uspjehu, bitno ih je raspoznati. Kada ih raspoznate, vaše financijsko stanje će se popraviti.

Ono što svaku osobu najviše blokira u poslovnom svijetu i što joj stvara mentalne blokade, je njezina psiha, odnosno njezine misli. Misli najviše utječu na svakog čovjeka, stoga je na vama da ih kontrolirate i utječete na njih, kako bi popravili svoju situaciju.

Da bi više zaradili, trebate iskoristiti svoje potencijale i prednosti! Vaša želja za većom zaradom ne smije biti prividna jer vam se u tom slučaju veća zarada neće dogoditi. Ako odbijate dobivene prilike, znači da se u vama skriva strah ili neki drugi emocionalni problem, koji vas koči u ostvarivanju viših ciljeva.

Kako bi više zaradili i napredovali u svome poslu, morate nešto promijeniti. Bez promjena nećete ništa postići jer promjena otvara vrata za veću zaradu. Ako ne znate kako da se promijenite, najbolje bi bilo da upišete neki tečaj ili posjetite drugi grad, kako bi dobili inspiraciju.

Prva stepenica prema većoj zaradi je očekivanje veće zarade, te priželjkivanje iste. Kakav život očekujete, u takvom životu ćete i živjeti! Ako ne živite u životu kakvom bi htjeli, znači da se u takvom životu niti ne očekujete.

Nikada se zapravo ne smijete nadati da će vaša zarada biti veća, nego je trebate očekivati i htjeti! Pitanja poput onih kako i zašto, su zapravo pitanja koja vas sputavaju u ostvarivanju željenog.

Nikada ne smijete biti škrti! Koliko i na što ćete trošiti svoj novac, zapravo određuje vaše emotivno stanje. Vodite računa o trošenju svoga novca te izbacite iz glave misli o štednji! Što više mislili da trebate štedjeti, to više si kvarite sliku bogatog života. Ako se ne počastite i nagradite za svoj rad i trud, stvarate mentalnu blokadu!

Najveća tajna bogatstva je da koliko dajete, toliko će vam se i vratiti! Uvijek budite velikodušni, te ne zaboravite davati svaki mjesec, jer jedino tako otvarate svoj novčani put. Prilikom davanja ne očekujte ništa zauzvrat i uvijek budite sretni s onim što imate!

Savjetnica.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Karijera