Haris Kadić – certificirani agent koji postavlja nove standarde u industriji nekretnina

26.05.2022. 08:24 / Izvor: Akta.ba
Haris Kadić

Haris Kadić je u karijeri dugoj više od 13 godina obavljao različite funkcije i poslovao na tržištu Bosne i Hercegovine i regije.

Haris Kadić je u karijeri dugoj više od 13 godina obavljao različite funkcije i poslovao na tržištu Bosne i Hercegovine i regije, a od 2020. godine obavlja funkciju agenta u agenciji Stanpromet koja je specijalizovana za obavljanje posredovanja u procesu kupovine, prodaje i najma nekretnina.

U kratkom periodu stekao je povjerenje velikog broja klijenata i uspješno učestvovao u realizaciji niza projekata sa Stanpromet agencijom.

Pored toga, Haris je nedavno zajedno sa svojim poslovnim partnerima hrabro krenuo u realizaciju najnovijeg projekta kakav još nije viđen na našim prostorima.

Zahvaljujući bogatom iskustvu i ekspertizi identifikovao je najveće probleme i potrebe na tržištu nekretnina i krenuo u pravcu ličnog brendinga.

Harisov cilj jeste da ponudi novi i najbolji vid poslovanja i kvalitete usluga na prostoru regiona. Najbolji pokazatelj njegovog kvaliteta, profesionalizma i stručnosti jeste činjenica da je na tržištu nekretnina u Bosni i Hercegovini i regiji prvi počeo sa primjenom 3D tehnologije koja nudi mogućnost 360° virtualne prezentacije nekretnina i koja donosi brojne prednosti.

Pored toga, Haris je na prostoru teritorije Sarajeva jedini član Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD-a (stečeno zvanje REALTOR®).

Jedan od njegovih najvećih poslovnih ciljeva jeste da sinergijom ličnog iskustva, upotrebnom modernih tehnologija i ekspertizom tržišta prepozna vaše potrebe i sa vama krene u realizaciju kupovine ili prodaje nekretnina brzo, efikasno i bez rizika.

"Vrijeme je da postavimo nove standarde u oblasti prodaje, kupovine, najma i otkupa nekretnina. Cilj mi je da sinergijom ličnog iskustva, upotrebom modernih tehnologija i ekspertizom tržišta prepoznam vaše potrebe i s vama krenem u kupovinu ili prodaju nekretnine i omogućim vam da realizujete vaše zamisl", kazao je Kadić.

Pored toga, Kadić kaže da je plan da na jednom mjestu korisnici imaju sve – od ideje do realizacije. Bez obzira da li je riječ o početnoj ideji, projektu stanogradnje, projektu gradnje apartmana na planinama, u gradu ili turističkim destinacijama

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti