Najave / DOGAĐAJI

Dani Trebišnjice 20. i 21. avgusta

17.08.2021. 12:59 / Izvor: Akta.ba

Tradicionalni skokovi sa Kamenog mosta u rijeku Trebišnjicu  ove godine dobiće sasvim novu, atraktivniju i uzbudljiviju dimenziju, koju će pratiti nova skakaonica, bogatiji fond nagrada, profesionalni žiri, muzički program i ono što Trebinjci očekuju već godinama – skokovi će se organizovati u popodnevnim časovima.

Skokovi će se od ove godine organizovati u okviru dvodnevne manifestacije "Dani Trebišnjice", koja će se održati 20. i 21. avgusta, uz raznovrstan i detaljno isplaniran program.

Prvog dana manifestacije, u petak 20. avgusta, biće organizovana trka lađa i kajaka na rijeci Trebišnjici. 

Trka lađama biće organizovana u tri kategorije: za muškarce od 18 do 30 godina, za muškarce iznad 30 godina i u kategoriji žena iznad 18 godina.

U jednoj kategoriji moći će da učestvuje šest takmičara, s tim da u jednoj lađi može da bude samo jedan takmičar.

Drugog dana manifestacije, u subotu 21. avgusta, biće organizovani takmičenje u vaterpolu i odbojci na posebnom gumenom igralištu na vodi na bazenu u Bregovima i skokovima sa Kamenog mosta u rijeku Trebišnjicu.

Skokovi sa Kamenog mosta, subota, 21. avgust u 18.00 časova, biće organizovani u tri kruga – u prvom krugu učestvuju svi takmičari, u drugom krugu 15 prvoplasiranih učesnika iz prvog kruga, a u trećem krugu 5 najbolje rangiranih učesnika iz drugog kruga.

Izvor: Trebinje live

PODIJELI:

TAGOVI:

Trebinje

Dani Trebišnjice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave