Poziv kompanijama za učešće na humanitarnoj aukciji fotografija

16.09.2019. 15:39 / Izvor: Akta.ba
Poziv kompanijama za učešće na humanitarnoj aukciji fotografija

Humanitarna aukcija biće održana u utorak, 24. septembra u 19 časova, u Hotelu Swissôtel, Sarajevo, koji je i partner događaja.

SOS Dječija sela BiH i grupacija Alfa Energy, 24. septembra, organizuju humanitarnu aukciju fotografija na kojoj će biti prikupljena sredstva za podršku radu SOS Dječijih Sela BiH.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane kompanije i organizacije da učestvuju u humanitarnoj aukciji fotografija koje su donirali amaterski i profesonalni autori iz BiH, na kojoj će biti prikupljena sredstva za podršku ključnih programa SOS Dječijih sela BiH.

Humanitarna aukcija biće održana u utorak, 24. septembra u 19 časova, u Hotelu Swissôtel, Sarajevo, koji je i partner događaja.

Prisutni će imati priliku da se nadmeću za 20 eksponata sa različitim žanrovskim i stilskim pristupima i odaberu onu koju žele da imaju u svom vlasništvu i na taj način pomognu godišnjim troškovima SOS Dječiji Sela BiH.

''Sarađujemo već dugo sa SOS Dječijim selima BiH a ove godine smo odlučili otići korak dalje i pokrenuti pozitivan društveni trend. Želimo podsjetiti poslovnu zajednicu na njenu ogovornost prema društvenoj zajednici", Faris Kreso, direktor SEE, Alfa Energy grupacija.

''Biti roditelj dvoje djece je najodgovornija uloga koju sam dobio, ali moja Amira je odgojila i odgaja već treću generaciju, s jednakom posvećenošću i ljubavlju. Znam da je za nas dvoje porodica ključ sreće. Veselim se što ću tokom žiriranja pristiglih fotografija na foto-konkursu „Ključ sreće“ imati priliku vidjeti različite perspektive: mladih fotografa, ali i onih koji kao ja beskrajno uživaju u trenucima u okrilju porodice", istakao je Jure Franko, ambasador SOS Dječijih sela BiH i član žirija proteklog foto-konkursa Ključ sreće.

Sve kompanije koje žele da prisustvuju ovom događaju neka pošalju svoj zahtjev na mail info@alfaenergygroup.com. Sav novac prikupljen od aukcije fotografija je podrška radu SOS Dječijih sela BiH.

Za više informacija o ovom događajuju posjetite https://alfaenergygroup.com/contest/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave