Prvi Progresivni Forum u Kantonu Sarajevo

08.11.2019. 08:29 / Izvor: Akta.ba
Prvi Progresivni Forum u Kantonu Sarajevo

Naš cilj je omogućiti aktivno sudjelovanje svih građana u raspravama o nedavnim i nadolazećim reformskim procesima u Kantonu Sarajevo.

Friedrich-Ebert-Stiftung BiH (FES) i Vlada Kantona Sarajevo vas pozivaju na prvi Progresivni Forum. Tema Foruma je Izazovi u reformama u Kantonu Sarajevo.

Progresivni forum želi da okupi predstavnike NVO sektora koji djeluju u različitim oblastima, predstavnike zakonodavne i izvršne vlasti Kantona Sarajevo, Javnih ustanova i preduzeća u Kantonu Sarajevo, predstavnike drugih nivoa vlasti, kao i sve zainteresovane građane.

"Naš cilj je omogućiti aktivno sudjelovanje svih građana u raspravama o nedavnim i nadolazećim reformskim procesima u Kantonu Sarajevo.Bilo bi nam zadovoljstvo ukoliko biste nam se mogli pridružiti i svojim kritikama i konstruktivnim prijmjedbama direktno uticati na rad Vlade Kantona Sarajevo", kazali su organizatori.

Pogresivni Forum je otvorenog tipa za sve građane koji žele uzeti učešće. Samo aktivnim učešćem svih zainteresiranih, možemo doprinijeti pozitivnim promjenama.

Subota, 16. novembar u 11.00

Više informacija: https://www.facebook.com/events/594592377746764/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave