Kako izgraditi kvalitetnu mrežu kontakata, partnera i suradnika

07.04.2020. 11:36 / Izvor: Akta.ba
Kako izgraditi kvalitetnu mrežu kontakata, partnera i suradnika

U suvremenom poslovnom svijetu često se ključnim faktorom za uspjeh pokaže kvalitetna mreža partnera i suradnika.

U suvremenom poslovnom svijetu često se ključnim faktorom za uspjeh pokaže kvalitetna mreža partnera i suradnika. Ostvariti kontakte, izgraditi mrežu, a potom održati odnose izazovi su s kojima se susreću pojedinci u svakodnevnom poslovanju. Uzimajući u obzir trenutnu situaciju izazvanu globalnom pandemijom, ove vještine su možda još i više dobile na važnosti.

Upravo zato će one biti tema prvog online izdanja Code On Meetup-a koje će se održati u četvrtak, 16.4.2020. godine u 14h. Code On Meetup Vol. 15: Networking sudionike će upoznati s pravim vrijednostima umrežavanja, odnosno popularnog networkinga i omogućiti im odgovore na pitanja kako se umrežiti i održavati kontakte stečene unutar mreže. Domaćin ovog praktičnog i interaktivnog webinara bit će Helena Habdija koja će sa sudionicima podijeliti mnogo primjera iz svog iskustva vezanih uz uspješnu promociju sebe i svoje poslovne ideje.

Helena Habdija je iskusna edukatorica, mentorica, dizajnerica radionica i programa, organizatorica konferencija i trenerica koja radi sa startup-ima, akceleratorima i organizacijama za mlade širom Europe koji su se fokusirali na društveno poduzetništvo i Tech4Good. Trenutno radi na osnaživanju žena poduzetnica i drugim projektima Impact HUB-u Zagreb.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na ovom besplatnom webinaru, koji INTERA Tehnološki Park organizira uz podršku Švicarskog poduzetničkog programa, mogu se prijaviti na linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave