28. Business cafe u Sarajevu na OTVORENOM!!!

06.07.2020. 14:55 / Izvor: Akta.ba
28. Business cafe u Sarajevu na OTVORENOM!!!

Business cafe je dugogodišnji regionalni event koji ima za cilj jačanje privrede kroz djeljenje iskustva uspješnih poduzetnika i međusobno umrežavanje učesnika.

Global Market Solutions najavljuje dvadesetosmi Business cafe koji će se održat 7.jula sa početkom u 18:00 sati, na terasi 1.sprata hotela EUROPA

Business cafe je dugogodišnji regionalni event koji ima za cilj jačanje privrede kroz djeljenje iskustva uspješnih poduzetnika i međusobno umrežavanje učesnika.

Na dvadesetosmom Business cafe-u gostima i novinarima obratit će se:

Aida Terzić, direktorica i jedna od vlasnica turističke agencije Relax Tours Sarajevo i Pino Nature Hotela i  Edhem Fočo, CEO Al Jazeera Balkans, utemeljitelj je međunarodnog festivala dokumentarnog filma AJB DOC Film Festival.

Potaknuti olujom zvanom pandemija COVID 19 čijim privrednim posljedicama svakodnevno svjedočimo, na 28. Business cafe dovodimo govornike sa „prve linije“ i  obrađujemo goruće teme našeg društva.

VAŽNO je da  poštujemo sve mjere zaštite naših redovnih učesnika, te zbog toga Business cafe održat će se na terasi 1.sprata hotela EUROPA. Terasa je prostrana i u redovnim uvjetima pruža kapacitet do tri stotine mjesta , broj učesnika na Business cafeu ograničen je na 50,  tako da će u potpunosti biti ispoštovane sve mjere predostrožnosti i zaštite vašeg zdravlja.

Ulaz na event je slobodan, a zainteresovani mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba,

Održavanje 28. Business cafea podržali su BH Telekom, Hotel Europa, Web logistic i D-graf, a medijski sponzori su RSG radio, radiosarajevo.ba, poslovni portal Akta i Oslobođenje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave