Privredna misija: Poslovne prilike u Bosni i Hercegovini

02.11.2021. 12:31 / Izvor: Akta.ba
B2B suret

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade organizuje Privrednu misiju "Poslovne prilike u Bosni i Hercegovini" sa b2b razgovorima.

PRIVREDNA MISIJA "POSLOVNE PRILIKE U BOSNI I HERCEGOVINI"

SARAJEVO 10.11.2021 – HOTEL RADON PLAZA

BANJA LUKA 11.11.2021 – PRIVREDNA KOMORA REPBLIKE SRPSKE

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade organizuje Privrednu misiju "Poslovne prilike u Bosni i Hercegovini" sa b2b razgovorima između austrijskih i bosansko-hercegovačkih kompanija.Ovaj događaj se realizuje u dva najveća grada u Bosni i Hercegovini i to u srijedu 10.11.2021 u Sarajevu u hotelu Radon Plaza, te u četvrtka 11.11.2021 u Banjoj Luci u prostorijama Privredne komore Republike Srpske.  

Ovoga puta, iz Austrije će u razgovorima učestvovati 8 kompanija.

Calvatis GmbH – proizvođač dezinfekcionih sredstava za prehrambenu industriju

CARGO PARTNER GmbH - optimizira sve procese duž opskrbnog lanca kako bi osigurao dugoročni uspjeh za svoju kompaniju, klijente, svoje zaposlenike i branšu u cjelini. Kompanija je potrazi za novim klijentima.

Hennlich GmbH & Co KG – ponuđač industrijske tehnike sa primjenom u svim industrijskim granama

RAIL CARGO LOGISTICS - AUSTRIA GmbH - nudi usluge željezničkog, drumskog, avio i pomorskog transporta, kao i usluge skladišne logistike.  Posjeduju logistički centar u Sarajevu sa moderno opremljenim skladištem  – tamo prihvaćaju kompletne i zbirne pošiljke uz stručno skladištenje.

Rösler Oberflächentechnik GmbH – proizvođač mašina za površinsku obradu metala

Scheer Austria GmbH – Informacione tehnologije, razvoj softwera

VERAUT Verfahrens- und Automationstechnik Gesellschaft m.b.H. – proizvođač inovativnih brojila za mjerenje potrošnje vode, gasa, toplotne i električne energije.

VOESTALPINE BÖHLER WELDING AUSTRIA GMBH – proizvođač specijalne opreme i elektroda za varenje

Zainteresovane bh kompanije za razgovore mogu se javiti putem e-maila sarajevo@advantageaustria.org . Sastanku je moguće prisustvovati samo uz prethodnu potvrdu ureda Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave