Radionica u SERDA-i: Predstavljanje BH TechLab platforme za podršku ICT startup ideja

17.10.2022. 08:19 / Izvor: Akta.ba
serda radionica

Na radionici će biti predstavljena BH TechLab platformu, najpopularniju platformu u Bosni i Hercegovini za podršku ICT startup ideja.

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA organizuje workshop/radionicu koja će se održati u srijedu, 19.10.2022. godine s početkom u 12:00 sati, u svojim prostorijama na adresi Kolodvorska 6 u Sarajevu.

Na radionici će biti predstavljena BH TechLab platformu, najpopularniju platformu u Bosni i Hercegovini za podršku ICT startup ideja. Kroz razgovor sa sudionicima i panelistima radionice približićemo vam u interaktivnoj diskusiji sve što do sada niste znali o start up sceni u BiH, te kako doći do sredstava za investiranje koje je BH Telecom osigurao kroz BH TechLab platformu.

Na radionici će se predstaviti jedan od dobitnika nagrade BH TechLab-a za najuspješniji start up, kompanija Devoted d.o.o.

BH Telecom okuplja najvažnije aktere startup ekosistema (obrazovne institucije, razvojne agencije, vladin i nevladin sektor, međunarodne organizacije), te je predvodnik digitalne transformacije i najveći tehnološki partner javnog i privatnog sektora.

Prijave za učešće na prezentaciji mogu se slati do 18.10.2022. godine do 15:00 sati na mail adresu zlatan@serda.ba ili na broj telefona: 033/641-520.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave