Privredna misija "Poslovne prilike u BiH" 22. - 24.novembar 2022.

02.11.2022. 14:01 / Izvor: Akta.ba
poslovne prilike

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini (ADVANTAGE AUSTRIA) organizuje od 22. do 24. novembra 2022, b2b razgovore.

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini (ADVANTAGE AUSTRIA) organizuje od 22. do 24. novembra 2022, b2b razgovore na temu “Poslovne prilike u Bosni i Hercegovini”

Ovoga puta ćemo u Sarajevu (23.11.) i Banjoj Luci (24.11.), održati niz b2b razgovora austrijskih i lokalnih kompanija.

Privredna misija nudi mogućnost austrijskim kompanijama da posjete dva najveća grada u Bosni i Hercegovini, te da uspostave kontakte sa potencijalnim poslovnim partnerima i institucijama. Istovremeno to je i šansa za bh kompanije da ostvare kontakte sa austrijskim kompanijama, koje su već zainteresovane za bh tržište. Pored informacionih i networking događaja konkretni pažljivo odabrani individualni b2b razgovori omogućavaju učesnicima da se upoznaju sa trenutnim uslovima na tržištu razmotre moguće oblike suradnje. Stoga je program interesantan ne samo za austrijske kompanije, koje prvi puta dolaze na tržište, nego i za one, koje ga već aktivno obrađuju, kao i za lokalne kompanije.

Učesnici iz Austrije su:

Više informacija o samom događaju, kao i potpune profile austrijskih učesnika, te aktuelnu ponudu i potražnju možete pogledati na našoj stranici: www.advantageaustria.org/ba

Zainteresovane bh firme za sastanke mogu se javiti na sarajevo@advantageaustria.org

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave