Četiri grada

BH Telecom i Datalab vas pozivaju na poslovno-edukativne događaje

02.02.2023. 10:11 / Izvor: Akta.ba
Panteon

Na događaju će vam se predstaviti prednosti digitalizacije poslovanja uz PANTHEON i digitalne alate.

PANTHEON Cloud business

Poslujte bilo kada, bilo gdje!

BH Telecom i Datalab vas pozivaju na poslovno-edukativne događaje

16.2. BANJA LUKA I 22.2. TUZLA I 16.3. MOSTAR I 22.3. ZENICA

Prijavite se!

Više nego ikada prije, danas je važno biti u mogućnosti raditi, upravljati i kontrolirati svoje poslovanje bez obzira na lokaciju. Trenutno dostupni podaci na jednom organizovanom mjestu omogućavaju vam da ostanete produktivni u kancelariji, u posjeti klijentima, u pokretu ili kod kuće. Zahvaljujući tehnološkom napretku, danas su svima dostupni digitalni alati koji optimiziraju svakodnevne poslovne procese, povećavaju produktivnost i mobilnost te smanjuju troškove preduzeću. Na događaju će vam se predstaviti prednosti digitalizacije poslovanja uz PANTHEON i digitalne alate.

POSLOVANJE U OBLAKU

Računovodstvo u oblaku popularno je ne samo radi uštede vremena i novca već i zbog veće poslovne mobilnosti. PANTHEON Cloud kao i PANTHEON Web Light omogućavaju zaposlenim da imaju stalni pristup podacima i dokumentima i svu informativnu podršku za rad na daljinu, a sve to uz maksimalnu sigurnost podataka.

DIGITALNI SERVISI

Korištenje digitalnih alata je nužno u svakodnevnom poslovanju kako bi se optimizirali i automatizirali svi poslovni procesi. PANTHEON eServisi (eDokumentacija, eKnjiženje i Backup) su pravi odabir u vašem poduhvatu digitalne transformacije.

USPJEŠNE KOMPANIJE

Upoznajte cloud korisnike i njihove uspješne priče. Poslujte uz minimalne troškove, u skladu sa zakonom, na najboljoj tehnologiji i uz maksimalnu sigurnost.

Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama, IT menadžerima, kao i svim ostalim zainteresovanim za optimizaciju i automatizaciju poslovnih procesa uz pomoć najmodernije tehnologije i digitalnih alata.

Više informacija ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave