Sarajevo Business Forum

Posjetite panele posvećene turizmu na Sarajevo Business Forumu i Sarajevo Halal Fair-u

06.05.2023. 10:43 / Izvor: Akta.ba
SBF

U sklopu predstojećeg Sarajevo Business Foruma i Sarajevo Halal Fair-a, planirani su paneli posvećeni razvoju turizma.

U sklopu predstojećeg Sarajevo Business Foruma i Sarajevo Halal Fair-a, planirani su paneli posvećeni razvoju turizma.

Kao jedan od najznačajnijih događaja posvećenih poslovanju u regiji, Sarajevo Business Forum okuplja stručnjake, poduzetnike i predstavnike vladinih i nevladinih organizacija iz cijelog svijeta.
 
Panel posvećen turizmu bit će održan na SBF-u u četvrtak, 18. maja, od 10:00 do 12:00 sati, a tema će biti "Otpornost i inovacije: poticanje investicija i rasta turizma".

Na panelu će učestvovati predstavnici vodećih svjetskih kompanija i organizacija kao što su Tripadvisor, Expedia, A World For Travel, dok će događaj biti izvrsna prilika za razmjenu iskustava i stvaranje novih poslovnih veza.

Agendu panela možete preuzeti na stranici Sarajevo Business Foruma.
 
Panelu možete prisustvovati na sljedeći način:

Registracijom za puno učešće na Sarajevo Business Forumu uz kotizaciju od 400 KM.

Na osnovu članstva u Privrednoj komori Kantona Sarajevo možete dobiti 50% popust na cijenu punog učešća na Sarajevo Business Forum.

Prijava na Javni poziv poslovnim subjektima sa područja Kantona Sarajevo za besplatno učešće na 12. Međunarodnoj investicijsko-poslovnoj koferenciji Sarajevo Business Forum 2023 i 3. Međunarodnom sajmu halal-industrije ističe danas 6. maja 2023!

Sarajevo Business Forum će tokom idućih dana omogućiti registraciju za učešće na samo jednom danu foruma (18. maj 2023.), uz reduciranu cijenu učešća, o čemu ćemo naknadno izvijestiti na društvenim mrežama projekta USAID Turizam.

"Vaše prisustvo na panelu SBF bilo bi od velike važnosti za raspravu o važnosti turizma u Bosni i Hercegovini, te o budućim planovima i izazovima u razvoju turističke industrije. Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i podijelite svoje ideje i iskustva.", poručuju organizatori.

Sarajevo Halal Fair će biti održan od 17. do 19. maja 2023. godine.

U četvrtak, 18. maja 2023. godine, u saradnji s projektom USAID Turizam u terminu od 15:00 do 16:30 sati bit će održan panel pod nazivom Halal-Friendly turističke destinacije.

Agendu Sarajevo Halal Fair možete preuzeti ovdje, a ulaz na Sarajevo Halal Fair i ovaj panel je besplatan.
 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave