AKTUALNE TEME

Novi Code On Meetup posvećen upravljanju remote timovima i klijentima

30.05.2023. 09:23 / Izvor: Akta.ba
MEETUP

Lagano koračajući prema ljetu, Code Hub Mostar će početkom lipnja još jednom postati središte razgovora o aktualnim temama.

Lagano koračajući prema ljetu, Code Hub Mostar će početkom lipnja još jednom postati središte razgovora o aktualnim temama. Sve popularniji trend rada na daljinu u IT poduzećima dovodi do različitih izazova u upravljanju timovima i klijentima, a INTERA Tehnološki Park organizira novo izdanje Code On Meetup-a posvećeno upravo ovoj temi.

Code On Meetup Vol. 35: Upravljanje remote timovima i klijentima od ideje do MVP-a održat će se u utorak, 6.6.2023. godine s početkom u 20h u Code Hub-u Mostar, a na njemu će sa sudionicima svoja iskustva podijeliti Armin Kovači. Kroz interaktivnu prezentaciju on će se dotaknuti izazova vođenja remote timova, razvoja IT proizvoda i upravljanja očekivanjima klijenata od ideje (research, requirements, UI/UX), preko developmenta (usponi i padovi, change requests, izazovima primjene Agile) do Quality review i Deployment faze koje vodi do usvajanja proizvoda od strane klijenta. Armin će sa sudionicima podijeliti iskustvo koje je stekao u desetogodišnjem radu u projektnom menadžmentu, strateškom planiranju i operativnom menadžmentu tijekom kojeg je vodio brojne razvojne i startup timove koji su radili na izradi različitih aplikacija. Svoje znanje je stjecao i radeći za akceleratore i poduzeća iz Ujedinjenog Kraljevstva, ali i drugih dijelova Europe.

Sudjelovanje je i ovaj put besplatno, a svi zainteresirani svoje mjesto mogu osigurati registracijom na linku.


 


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave