ADVANTAGE AUSTRIA

Poslovne prilike u metalnoj, automotiv i drvnoj industriji

05.10.2023. 08:05 / Izvor: Akta.ba
Austrija

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini (ADVANTAGE AUSTRIA) organizuje Privrednu misiju sa b2b razgovorima.

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini (ADVANTAGE AUSTRIA) organizuje Privrednu misiju sa b2b razgovorima na temu “Poslovne prilike u metalnoj, automotiv i drvnoj industriji”. Ovi razgovori održat će se u srijedu 18.10.2023 godine u Sarajevu, u periodu od 09.00 do 17.00 sati. Mjesto susreta je Hotel Radon Plaza, Džemala Bijedića 185, Zlatni salon XIII sprat, Sarajevo. Ovaj događaj organizuje se u saradnji sa ICS – Internationaliserungscenter Steiermark i Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine kao partnerom iz EEN mreže.

Privredna misija nudi mogućnost austrijskim kompanijama iz oblasti metaloprerade, automotiv sektora i drvne industrije da posjete Sarajevo, te da uspostave kontakte sa potencijalnim poslovnim partnerima, dobavljačima i kupcima. Istovremeno to je i šansa za bh kompanije da ostvare kontakte sa austrijskim kompanijama, koje su već zainteresovane za bh tržište. Pored informacionih i networking događaja konkretni pažljivo odabrani individualni b2b razgovori omogućavaju učesnicima da se upoznaju sa trenutnim uslovima na tržištu i da razmotre moguće oblike suradnje. Stoga je program interesantan ne samo za austrijske kompanije, koje prvi puta dolaze na tržište, nego i za one, koje ga već aktivno obrađuju, teza lokalne kompanije.

Učesnici iz Austrije su:

Bossard Austria Ges.m.b.H.

cargo-partner GmbH

Duvenbeck Consulting & Administration GmbH

Excor Austria GmbH

Fellner Gerhard Richard (Kompanija Fellner Richard ne posjeduje Web stranicu)

GGW Gruber & Co. GmbH

IMR Fabrikautomation GmbH

Steel for you GmbH

Tropper Maschinen und Anlagen GmbH

Više informacija o samom događaju, kao i potpune profile austrijskih učesnika, te aktuelnu ponudu i potražnju možete pogledati na web stranici.

Zainteresovane kompanije iz Bosne i Hercegovine mogu uzeti učešće na ovim razgovorima uz prethodno ugovaranje termina na sarajevo@advantageaustria.org  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave