Design Megdan 2023!

Okupi tim i prijavi se za studentsko natjecanje mladih konstruktora u INTERA TP-u

24.11.2023. 12:03 / Izvor: Akta.ba
Tehnološki park

okupi tim već danas i prijavi se za prvo izdanje studentskog natjecanja Design Megdan 2023!

Student si nekog od fakulteta strojarstva/mašinstva? Inovativan si i kreativan te želiš svoja znanja primijeniti u praksi? Uživaš u timskom radu i nadmetanju s drugim kolegama? INTERA Tehnološki Park ima aktivnost baš za tebe – okupi tim već danas i prijavi se za prvo izdanje studentskog natjecanja Design Megdan 2023!

Što te očekuje?

Cilj natjecanja je pružiti studentima platformu za primjenu tehničkih znanja kroz inovativno i kreativno razmišljanje i timski rad. Zadatak ovogodišnjeg natjecanja je konstruirati i izraditi maketu vozila koje akumuliranjem mehaničke potencijalne energije treba da prevali maksimalni mogući put.

Da bi to učinili, studenti će na raspolaganju imati sve resurse inovacijskog laboratorija INTERA Tehnološkog Parka, a moći će se i konzultirati s iskusnim mentorima počevši od za to posebno rezerviranog Mentorskog dana 20.12.2023. godine pa sve do pred samo natjecanje. Svoja rješenja će staviti na test na natjecanju u obliku turnira koji će se održati u 4. mjesecu 2024. godine u INTERA Tehnološkom Parku, a tri prvoplasirana tima će osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade.

Kako se prijaviti?

Preduvjet za prijavu je okupljanje tima – zato već danas izaberi kolegu ili dva s kojima želiš ovo putovanje započeti. Vaš tim mora zadovoljiti sljedeća dva kriterija:

Svaki tim mora imati minimalno dva ili maksimalno tri člana.

Svaki član tima mora biti student nekog od fakulteta strojarstva/mašinstva.

Podatke o timu potrebno je unijeti u obrazac na linku, a svi natjecatelji će na svoje email adrese pravovremeno dobiti više detalja.

Naoružajte se kreativnošću, inovativnošću, znanjem i entuzijazmom te se pripremite na uzbudljivo natjecanje i osvajanje vrijednih nagrada!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave