Ponovo s vama

Dan otvorenih vrata kompanije Heidelberg Materials Cement BiH

25.06.2024. 14:09 / Izvor: Akta.ba

Heidelberg Materials Cement BiH (ranije Tvornica cementa Kakanj) ponovo organizira svoju tradicionalnu manifestaciju Dan otvorenih vrata.

Nakon nekoliko godina pauze, Heidelberg Materials Cement BiH (HM Cement BiH) u svojoj tvornici cementa u Kaknju ponovo organizira Dan otvorenih vrata, manifestaciju kojoj se raduje i u kojoj učestvuje više hiljada posjetilaca svih generacija. HM Cement BiH Dan otvorenih vrata organizira od 2002. godine i ovaj događaj postao je porodični dan pun druženja, takmičenja i zabave.

Kao i ranijih godina, sve posjetitelje očekuje bogat i zanimljiv program, koji se kompletan odvija u parku kakanjske cementare. Posebna pažnja posvećena je aktivnostima za najmlađe koji će imati priliku da plešu, pjevaju, crtaju, i takmiče se u raznim zabavnim igrama. Pored toga, tu su i mnogobrojna sportska takmičenja u kojima svi učesnici dobijaju poklone, a oni najbolji osvajaju vrijedne nagrade.

Ovim povodom HM Cement BiH donirat će sredstva za pomoć školarcima Kaknja i to Osnovnoj školi "Mula Mustafa Bašeskija" Kakanj. Pomoć je namijenjena za rekonstrukciju fiskulturne sale kako bi 1.000 učenika ove škole moglo u boljim uslovima pohađati nastavu tjelesnog odgoja.

Za ovu svrhu HM Cement BiH donira 30.000 KM.

plakat

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave