Balkan Energy Finance Forum od 16. do 17. listopada 2013 u Zagrebu

20.07.2013. 09:56 / Izvor: eKapija.ba
Balkan Energy Finance Forum od 16. do 17. listopada 2013 u Zagrebu

Nakon uspješnog događaja koji se odigrao 2012. godine te privukao više od 200 sudionika iz više od 25 zemalja, 6. Balkan Energy Finance Forum ponovno će, od 16.-17. listopada 2013. okupiti ključne igrače iz javnog i privatnog sektora energetske industrije.

Nakon uspješnog događaja koji se odigrao 2012. godine te privukao više od  200 sudionika iz više od 25 zemalja, 6. Balkan Energy Finance Forum ponovno će, od 16.-17. listopada 2013. u Zagrebu okupiti ključne igrače iz javnog i privatnog sektora energetske industrije te riješiti pitanja koja se nameću prilikom razvoja energetskog tržišta. Poseban fokus biti će usmjeren prema nacionalnim i regionalnim energetskim politikama te mobilizaciji i dodjeli javnih i privatnih sredstava. Iako će događaj dati puni uvid u stanje regionalnog energetskog tržišta, ove će godine posebna usmjerena analiza biti vezana uz mogućnost razvoja projekata obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti.

Osim generičkih energetskih rasprava, 6. godišnji susret naglasak će staviti na bankabilnost energetskih projekata privatnog sektora, uključujući i posebnu stručnu analizu rizika i izazova koju će provesti niz međunarodnih stručnjaka koristeći slučajeve iz prakse, bilo da se radi o uspješnim projektima ili projektima koji su se susreli sa nizom poteškoća, kao i pregled nadolazećih projekata u proizvodnji energije, distribuciji električne energije, obnovljivim izvorima energije (vjetroenergija, solarna energije, hidroenergija, biomasa i alternativni izvori) te povećanju energetske učinkovitosti.

Sve dodatne informacije o događanju te mogućnosti sudjelovanja kao delegat, govornik ili sponzor posjetite službenu stranicu događanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave