U okviru projekta Ženska strana uspjeha okrugli stol 30. listopada

17.10.2013. 15:47 / Izvor: eKapija.ba
U okviru projekta Ženska strana uspjeha okrugli stol 30. listopada

Projekt „Ženska strana uspjeha“ za cilj ima međusobno uvezati hercegovačke žene koje uspješno kombiniraju privatni i poslovni život te podijeliti njihova iskustva sa ženama koje to žele ostvariti.

U Mostaru, u okviru projekta "Ženska strana uspjeha", održat će se, u hotelu Bristol, III. Okrugli stol u srijedu, 30. listopada s početkom u 18 sati.

Uvodničarke na Okruglom stolu su Lana Anić, dizajnerica i osnivačica nakita heart.it i linije odjeće Zola, Meliha Gekić Lerić, direktorica Tehnoloskog parka Intera, Ana Perić, glavna urednica portala www.modamo.info, Monia Pivić, suvlasnica agencije za organizaciju vjenčanja Inova Decor, Željka Žulj, direktorica Agencije Verbum, priopćeno je iz "Ženske strane uspjeha".

Projekt „Ženska strana uspjeha“ za cilj ima međusobno uvezati hercegovačke žene koje uspješno kombiniraju privatni i poslovni život te podijeliti njihova iskustva sa ženama koje to žele ostvariti. No ovaj projekt pridonosi i puno većem cilju kojem naše hercegovačko društvo mora kolektivno težiti. Projekt „Ženska strana uspjeha“ želi promovirati privatne i poslovne uspjehe žena iz naše sredine čija imena nećete naći u naslovnicama dnevnih tiskovina, ali čije priče nose više znanja i iskustva nego svi članci i sve reportaže u našim medijima. Članovi Udruge Plus, glavni „krivci“ za projekt „Ženska strana uspjeha“, žele omogućiti pozornost koju ove priče zaslužuju kao i priliku da ih prave osobe čuju.

Projektom upravlja Udruga za promicanje kvalitete življenja ˝PLUS˝ iz Mostara uz financijsku potporu FIGAP Programa Agencije za ravnopravnost spolova Bosne i Hercegovine. Projekt ima za cilj jačanje svijesti o ženskom poduzetništvu i liderstvu, te poticanje i širenje svijesti srednjoškolki, studentica, zaposlenih i nezaposlenih žena o mogućnostima kako biti uspješna žena i ostvariti svoje ciljeve i ideje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave