SBF Ladies program ugostit će ugledne dame iz svih krajeva svijeta

02.05.2015. 10:34 / Izvor: eKapija.ba
SBF Ladies program ugostit će ugledne dame iz svih krajeva svijeta

Kao i prethodnih godina u okviru Sarajevo Business Foruma bit će upriličen Ladies program, poseban program za žene, namijenjen učesnicama Foruma i onima koje dolazi u pratnji muževa na ovu investicionu konferenciju

Kao i prethodnih godina u okviru Sarajevo Business Foruma 14. i 15. maja bit će upriličen Ladies program, poseban program za žene, namijenjen učesnicama Foruma i onima koje dolazi u pratnji muževa na ovu investicionu konferenciju. Do sada je ovaj program ugostio brojne ugledne dame iz svih krajeva svijeta.

Ovogodišnji SBF Ladies program organiziran je u saradnji sa Asocijacijom poduzetnica "One". U periodu od 12. do 16 maja bit će upriličeni Dani ženskog poduzetništva u okviru kojih će se organizirati Međunarodni sajam ženskog poduzetništva, Međunarodna konferencija i dodijeljene nagrade Lady Boss za najuspješniju bh. poduzetnice, te žene u poslovnom svijetu.

Planirano je da ugledne gošće iz cijelog svijeta zajedno sa predstavnicama Asocijacijom poduzetnica "One" posjete bh. kompaniju Bekto Preciza na čijem čelu se nalazi žena.

Također, bit će organiziran obilazaka atraktivnih i historijski važnih destinacija u BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave