Skriveni heroji ujedinjuju Balkan: Sve je spremno za 7. Business café

06.05.2015. 12:13 / Izvor: eKapija.ba
Skriveni heroji ujedinjuju Balkan: Sve je spremno za 7. Business café

Agencija Global Market Solutions se nalazi u završnoj fazi priprema sedmog Business café.

Agencija Global Market Solutions se nalazi u završnoj fazi priprema sedmog Business café. Ova jedinstveni događaj koji omogućava povezivanje među učesnicima je regionalnog karaktera, te će se pored Sarajeva (hotel Evropa) u isto vrijeme održati i u Skopju, u četvrtak 7.5.2015. sa početkom u 18:00.  Business cafe nastavlja svoju turneju tokom mjeseca maja i u Beogradu, Splitu i Zagrebu, a u junu se spremite za Dubrovnik, Pulu i Podgoricu.

Nekoliko dana prije Business café-a planirani kapaciteti eventa su popunjeni, ali prijave ne prestaju pristizati, te se radi na proširenju kapaciteta kako bi svi zainteresovani mogli da prisustvuju i čuju ohrabrujuće priče i poučne primjere iz prakse uspješnih heroja našeg društva – Edina Mehića osnivača vodećeg portala za zapošljavanje posao.ba i Đemala Memagića osnivača i menadžera kompanije koja je lider u proizvodnji i prodaji finog rublja u BiH – ALMA-RAS.

U odabir govornika se ulaže veliki trud i pažnja, kako bi svi upoznali skrivene heroje o kojima moramo pričati kako bi pobijedili prepreke na putu do uspjeha. Gosti govore o svojim poslovnim uspjesima i padovima, teškim počecima, privatnom životu te postizanju balansa. Za 2015.godinu su planirana ukupno četiri Business café-a, te se time nastavlja prošlogodišnji kontunuitet. Uspjeh ovog događaja možemo ocijeniti i činjenicom da su prošlogodišnji sponzori odlučili nastaviti tradiciju i ove godine, poput BH Telecoma, KupiTehniku, Provansa – Domoinvest, BH Food, te su i druge kompanije poput EOS Matrixa i SAMAS d.o.o. odlučile podržati ovaj projekat.

Događaj svaki put plijeni veliku pažnju novinara, stoga su ovogodišnji medijski sponzori: RSG radio, Antena Sarajevo, Oslobođenje, Novo vrijeme, eKapija.ba, Klix.

Zainteresovani više informacija mogu dobiti na Facebook Stranici događaja Business cafe, te provjeriti da li još uvijek ima slobodnih mjesta na info@gms.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave