Priče poput Dacićeve i Koprunerine se rijetko mogu čuti u javnosti

17.09.2015. 09:11 / Izvor: Akta.ba
Priče poput Dacićeve i Koprunerine se rijetko mogu čuti u javnosti

Nakon veoma uspješno organiziranih Business cafe evenata u 2014.-oj godini na kojem su predstavljali po jednog uspješnog poduzetnika, agencija Global Market Solutions je uvidjela veliku zainteresiranost za ovakvim konceptom.

Nakon veoma uspješno organiziranih Business cafe evenata u 2014.-oj godini na kojem su predstavljali po jednog uspješnog poduzetnika, agencija Global Market Solutions je uvidjela veliku zainteresiranost za ovakvim konceptom. Od početka 2015.godine, na svakom eventu gostuju po dva uspješna bh.poduzetnika, a sve veći broj zainteresiranih iskoristi ovu priliku za networking.

Zainteresirani još uvijek mogu poslati svoje prijave na info@gms.ba. Svi ljudi dobrog srca na ovom eventu će moći kupiti i "Ovom majicom volim majice kojim se omogućavaju užine za đake u BiH koji to ne mogu sebi priuštiti.

Svoju interesantnu priču predstaviće Snježana Kopruner direktorica GS tvornice mašina Travnik i Edin Dacić vlasnik švicarske firme Daccomet (IKEA-in partner), te u isto vrijeme većinski vlasnik fabrike namještaja u Srbiji i BiH –Standard iz Prnjavora.

Snježana, Lady Boss 2014.godine, predvodi GS TMT koja uspješno konkurira na svjetskom tržištu i proizvodi kostur za luksuzna kruzer bicikla, kućišta za rashladne sisteme i sisteme kočenja za najveće proizvođače vozova, kao i zavarene konstrukcije za vozove i još mnogo toga poput ambalaža za Siemens. Ova kompanija u fokusu ima zadovoljstvo radnika, koji zauzvrat kvalitetno obavljaju svoje dužnosti.

Dacićeva kompanija Standard iz Prnjavora, kao i Daccomet AG u blizini Banja Luke, proizvodi namještaj za IKEA-u, presvlake za Dormeo i Meblo, te dušeke za Harvey Norma. Zahvaljujući uspješnoj koperaciji sa razvojnim agencijama, sve više je ulagao i otvarao sve više radnih mjesta u našoj zemlji. Danas, Standard AD je jedina firma u BiH koja ima važeći certifikat LEAN za upravljanje proizvodnjom za 2015/16. godinu.

Pokrovitelji ovog Business café-a su EOS Matrix BiH, BH Telecom, SAMAS print, Domoinvest - Provansa, a medijski sponzori RSG radio, Akta, Oslobođenje, portal Radio Sarajevo, te sedmična novina Novo Vrijeme.

Business cafe je jedinstven poslovni event koji okuplja poduzetnike iz BiH i promoviše uspješne poslovne priče te pruža priliku za neformalni networking kao odličan način promovisanja i ugovaranja saradnje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave