Konferencija PIT Krajina 2018 okuplja veliki broj privrednika i stručnjaka

02.10.2018. 12:54 / Izvor: Akta.ba
Konferencija PIT Krajina 2018 okuplja veliki broj privrednika i stručnjaka

Jedan od ciljeva konferenciji PIT Krajina 2018 je umrežavanje i promocija što većeg broja privrednih subjekata.

Ne propustite biti učesnik na poslovno - stručnoj konferenciji PIT Krajina 2018 koja će se održati 25.10.2018 godine u Bihaću, gdje će se okupiti veliki broj privrednika koji će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim svjetskim upravljačkim konceptima, metodama, trendovima i tehnologijama u proizvodnim kompanijama.

Jedan od ciljeva konferenciji PIT Krajina 2018 je umrežavanje i promocija što većeg broja privrednih subjekata, te prezentacija primjera dobre prakse u domaćim i regionalnim kompanijama. 

Jedan od organizatora konferencije je kompanija Targer E&C koja ističe da će učesnici na konferenciji biti u mogućnosti da se pobliže upoznaju sa temama kao što su : industrija 4.0, primjena ERP sistema i drugih IT poslovnih rješenja, izazovi i efekti uvođenja Lean i Six Sigma koncepata u proizvodne komapnije, logistika 4.0 i SCM, CAD/CAM rješenja, efekti i mjere za energetski učinkovita industrijska postrojenja, te će biti predstavljene od strane regionalnih stručnjaka. 

Pored navedenih izlaganja, na konferenciji će biti upriličena panel diskusija kroz koju će učešće uzeti eminentni stručnjaci kao i vlasnici i menadžeri uspješnih kompanija iz BiH, regije i bh. dijaspore, koji će podijeliti svoja iskustva i mišljenja na jednu od gorućih tema za proizvodne kompanije "Kako osigurati dovoljno stručne radne snage?". 

Konferencija će biti prilika i za umrežavanja kroz B2B susrete koji će biti organizovani u sklopu same konferencije.

Učešće u konferenciji će uzeti i predstavnici domaćih, regionalnih i međunarondnih institucija koji u svojim programima nude mogućnosti finansiranja privatnih i javnih projekata, te će prisutni moći postaviti pitanja o uslovima i načinu finansiranja vlastitih poslovnih ideja. Konferencija je namijenjena svim proizvodnim kompanijama bez obzira na indsutrijsku granu i veličinu kompanije. 

Prijave za učešće na PIT Krajini 2018 možete aplicirati na ovom linku: Prijava za konferenciju PIT Krajina 2018 

Sadržaj, program i izlagače na konferenciji PIT Krajina 2018 možete pogledati na ovom linku: Brošura konferencije PIT Krajina 2018.

Za sve ostale informacije možete kontaktirati organizatora kompaniju Targer E&C preko: e-maila: info@targer.ba ili na Tel:  +387 33 846 213.
 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave