Posljednji poziv i prilika za učešće na konferenciji iz drvoprerađivačkog sektora

11.10.2022. 12:21 / Izvor: Akta.ba
konferencija

Konferencija je prvenstveno namijenjena bh.privrednicima iz drvnoprerađivačkog sektora u BiH s ciljem spajanja sa zainteresiranim njemačkim kompanijama kao potencijalnim poslovnim partnerima, te ostvarenju poslovne saradnje.

Ne propustite posljednji poziv i priliku za učešće na konferenciji iz drvoprerađivačkog sektora: Mašine i postrojenja za drvnu i drvoprerađivačku industriju i industriju namještaja u BiH u četvrtak 13. oktobra 2022. godine sa početkom u 10 sati (početak registracije od 09.15 sati), u hotelu Holiday u Sarajevu.

Konferencija je prvenstveno namijenjena bh. privrednicima iz drvnoprerađivačkog sektora u BiH s ciljem spajanja sa zainteresiranim njemačkim kompanijama kao potencijalnim poslovnim partnerima, te ostvarenju poslovne saradnje.

Imaćete priliku da saznate više o trendovima u drvnoj i industriji namještaja u Njemačkoj, kakvo je stanje drvnoindustrijskog sektora u BiH i sa kojim izazovima se suočava, kakva je tehnološka opremljenost domaćih preduzeća. Nakon uvodnih izlaganja, sedam njemačkih kompanija će predstaviti svoje proizvodne programe i usluge, a po završetku konferencije prijavljeni učesnici imaće priliku da održe B2B-sastanke sa odabranim njemačkim kompanijama.

Učešće na konferenciji je besplatno, uz obezbijeđen simultani prevod.

Konferenciju organizuje Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) pod pokroviteljstvom Ministarstva za privredu i zaštitu klime SR Njemačke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave