Tehnopolis i INTERA Tehnološki Park

Otvorene prijave za treće izdanje Cross Border Coworking Conference

03.08.2023. 12:05 / Izvor: Akta.ba
Intera

Prijave za novo izdanje dugoočekivane Cross Border Coworking Conference otvorene su – svoje mjesto možete osigurati već danas registracijom na linku!

Prijave za novo izdanje dugoočekivane Cross Border Coworking Conference otvorene su  – svoje mjesto možete osigurati već danas registracijom na linku!

CBCC 2023, koju organiziraju Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i INTERA Tehnološki Park u suorganizaciji s Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, održat će se od ponedjeljka, 9.10. do srijede, 11.10.2023. godine u Nikšiću. Konferencija predstavlja sjajnu priliku da se na jednom mjestu, razmjenom znanja i iskustava povežu digitalni nomadi, coworking menadžeri, turističke zajednice, poduzetnici i javne institucije, te da se regija predstavi kao atraktivna destinacija za digitalne nomade.

Dinamičan program, čije je detalje moguće pronaći na službenoj stranici obilježit će regionalni i svjetski stručnjaci koji će kroz niz inspirativnih predavanja, radionica i panel diskusija podijeliti svoja iskustva i govoriti o aktualnim temama poput burnout sindroma, upravljanja vremenom, osobnog brandiranja, rada na daljinu, kao i o karakteristikama i potencijalu regije za ugodan boravak i rad digitalnih nomada. 

Ova konferencija samo je jedan od alata kojim će se potaknuti dijalog i networking između pojedinaca i organizacija koji dijele zajedničke interese, koji prepoznaju značaj i potencijal digitalnih nomada, ali i onih koji su spremni međusobno podijeliti iskustva o važnim temama u svijetu sve popularnijeg rada na daljinu.

Ovogodišnju konferenciju su podržali Investiciono razvojni fond, Opština Nikšić, Stalna Radna Grupa za Regionalni Ruralni Razvoj (SWG), Turistička organizacija Nikšić, Nikšićko pozorište, ZenDev i DELI.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave