Mjesta su ograničena

DIH Forum 2024: Ne propustite priliku da budete korak ispred u digitalizaciji poslovanja

03.04.2024. 11:39 / Izvor: Akta.ba
dih forum

​U eri digitalizacije, prepoznavanje i implementacija novih tehnologija ključni su za održavanje konkurentnosti i inovativnosti.

U eri digitalizacije, prepoznavanje i implementacija novih tehnologija ključni su za održavanje konkurentnosti i inovativnosti. Upravo zato, DIH Forum 2024 se ističe kao nezaobilazna destinacija za sve male i srednje kompanije koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz digitalne inovacije. Zakazan za 18. april 2024. u Sarajevu u izuzetnom ambijentu ASA Instituta, ovaj forum predstavlja savršenu priliku za upoznavanje s najnovijim trendovima i tehnologijama u digitalnom svijetu.

Šta vas očekuje na DIH Forumu?

Uvid u budućnost: Istražite kako digitalni inovacijski hubovi (DIH) mogu transformisati vaše poslovanje. Očekujte uvide u budućnost digitalizacije i kako se na najbolji način prilagoditi nadolazećim promjenama.

Uspješne priče: Na forumu će biti predstavljene priče kompanija koja su uspješno prošla put digitalne transformacije. Naučite iz prve ruke o izazovima i rješenjima koja su primijenjena.

Finansijske mogućnosti: Upoznajte se s dostupnim finansijskim sredstvima i podrškom za MSP-ove u procesu digitalizacije. Otkrijte kako iskoristiti razne fondove i programe koji su vam na raspolaganju.

Digitalne usluge: Istražite širok spektar digitalnih usluga koje mogu potaknuti rast vašeg poslovanja. Od cloud rješenja do AI tehnologija, forum nudi priliku da otkrijete alate koji će vam pomoći da budete korak ispred.

Mreža stručnjaka: DIH Forum je idealno mjesto za umrežavanje s vodećim stručnjacima, inovatorima i liderima industrije. Iskoristite priliku za razmjenu iskustava, znanja i stvaranje novih poslovnih veza.

Zašto se prijaviti?
Digitalna transformacija više nije opcija – ona je nužnost. Bez obzira na veličinu vašeg preduzeća ili industriju u kojoj djelujete, digitalizacija otvara nove mogućnosti za rast, efikasnost i inovativnost. DIH Forum 2024 nudi sve potrebne resurse, znanja i kontakte koji će vam pomoći da ovaj proces realizujete uspješno i efikasno.

Mjesta su ograničena, zato ne čekajte predugo s prijavom!
Posjetite https://digitalstorm.ba/bs/dih-forum-2024 i osigurajte svoje mjesto na ovom izuzetnom događaju. Ne propustite priliku da budete korak ispred u digitalizaciji vašeg poslovanja i da svoje preduzeće usmjerite prema budućnosti punoj uspjeha i inovacija.

DIH Forum 2024, koji organizira Fab Lab Sarajevo u saradnji sa kompanijom QSS i Digitalnim Inovacijskim Hubom – Digital Storm, dio je projekta EU4DigitalSME koji ima za cilj poticanje inovacija i digitalne transformacije malih i srednjih preduzeća (MSP) u BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave