Drugi poslovni forum o porodičnim firmama u RS-u

22.05.2015. 11:59 / Izvor: eKapija.ba
Drugi poslovni forum o porodičnim firmama u RS-u

​Centar za edukaciju “Pro Educa“, uz podršku predsjednika RS- a u partnerstvu s PK RS, organizuje drugi poslovni forum o porodičnim firmama u Republici Srpskoj „Porodične firme - stub razvoja ekonomije Republike Srpske“.

Centar za edukaciju “Pro Educa“, uz podršku predsjednika Republike Srpske i u partnerstvu s Privrednom komorom Republike Srpske, organizuje drugi poslovni forum o porodičnim firmama u Republici Srpskoj „Porodične firme - stub razvoja ekonomije Republike Srpske“.

Poslovni forum će biti održan 27. maja 2015. godine s početkom u 10h, u Narodnom pozorištu Republike Srpske, u Banjaluci.

Cilj ovogodišnjeg najznačajnijeg poslovnog događaja u Republici Srpskoj je razmjena iskustava i znanja među privrednicima iz Republike Srpske i najpriznatijim stručnjacima iz regiona. Pored odgovora na mnoga najznačajnija pitanja za opstanak, stabilizaciju i razvoj porodičnih firmi, forum je prilika za upoznavanje s daljnjim mogućnostima za edukaciju, programe unapređenja poslovanja i ekspertsku podršku iz oblasti upravljanja porodičnim firmama, te nove poslovne kontakte i širenje mreže poznanstava i poslovnih prilika.

Učešće na Formu potvrdio jei Veselin Jevrosimović, predsjednik internacionalne grupacije „ComTrade Group“, jedne od najvećih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Jevrosimović će sa vlasnicima i menadžerima porodičnih firmi na poslovnom forumu podijeliti svoje devetnaestogodišnje iskustvo o upravljanju i razvoju kompanije, donošenju odluka o zapošljavanju neporodičnih menadžera, te uvođenju investitora u firmu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave