U Mostaru znanstvena konferencija 'Sfera 2017: Tehnologija betona'

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

U Mostaru znanstvena konferencija "Sfera 2017: Tehnologija betona"

Na konferenciji će učestvovati preko dvadeset kompanija sa izložbenim dijelom, te će konferencija okupiti preko četiri stotine učesnika iz regiona.

22.02.2017. 08:44 / Izvor: Akta.ba

Marketinška agencija Sfera d.o.o. iz Mostara koja u saradnji sa Građevinskim fakultetom Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, Tehnološkim fakultetom iz Tuzle te Građevinsko - arhitektonskim fakultetom iz Niša,  23. i 24. marta, organizuje međunarodnu naučno stručnu konferenciju pod nazivom "Sfera 2017: Tehnologija betona"

Na konferenciji će učestvovati preko dvadeset kompanija sa izložbenim dijelom, te će konferencija okupiti preko četiri stotine učesnika iz regiona.

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentiraju dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispituju naučna, i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za  spravljanje betona, njihove prednosti i uslovi za primjenu kao i mogućnosti za poboljšanjem.

Cilj diskusije jeste razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće saradnje. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave