Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Najveći regionalni online sajam poslova od 7. do 14. oktobra 2020.

05.08.2020. 10:01 / Izvor: Akta.ba

Za VDKZ ili Virtualne dane karijera i znanja ste čuli, zar ne? Već deset godina okupljamo partnere iz regije na najvećem online sajmu poslova u regiji.

Samo prošle godine ostvareno je preko 300.000 posjeta i 27.000 prijava na oglase. Na sajmu su se predstavile 84 kompanije koji su na svojim štandovima objavile preko 500 oglasa za posao.

A ove godine?

Ove godine izlazimo u novom ruhu: zovemo se REGIONALNI SAJAM POSLOVA!  Od ove godine imamo i novu zemlju članicu naše regionalne obitelji - Sloveniju i njihov portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta Deloglasnik, koji zajedno sa MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina,  Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao – Hrvatska i Vrabotuvanje – Makedonija učestvuje u organiziciji sajma. Pored toga, imamo i novitete na platformi kao i novu adresu https://regionalnisajamposlova.com/!

Sajam će se održati od 7. do 14. oktobra 2020., a sve što vama treba je Internet!

Sa minimalnim angažmanom možete predstaviti svoje prednosti i istaknuti se među konkurencijom. Napredak tehnologije daje novu dimenziju komunikaciji i kvaliteti procesa zapošljavanja.

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan 8 dana od 0 do 24, i dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja. Sajam vam omogućuje da na jednostavan i efikasan način svoju kompaniju predstavite velikom broju tražitelja posla u jednoj ili više zemalja, te da kroz direktnu, 'jedan na jedan', komunikaciju pronađete talentovane kandidate koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći tim zaposlenika. Virtuelni štand kreira se u nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe da trošite resurse na putovanja, angažman zaposlenika i štampanje promo materijala.

"Rezervišite svoj štand na vrijeme putem naše stranice i ostvarite popust na ranu prijavu do kraja avgusta. Pridružite nam se na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova", kazali su organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave