Novi meetup u INTERA TP-u: 3D tehnologije u industriji

07.12.2021. 10:24 / Izvor: Akta.ba
Intera TP

Inovatori i makeri, prijavite se na novi meetup u inovacijskom laboratoriju INTERA TP-a 3D tehnologije u industriji.

INTERA Tehnološki Park priprema novi meetup u svom inovacijskom laboratoriju (iLab-u) koji će se održati u srijedu, 15.12.2021. godine s početkom u 18h. Ovaj put interaktivno, praktično i zanimljivo predavanje će održati dr. sc. Mario Šercer, ravnatelj Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju "Metalska jezgra Čakovec".

Imat ćemo priliku vidjeti niz praktičnih primjera projekata korištenja 3D mjeriteljstva, skeniranja i povratnog inženjerstva (eng. reverse engineering), kao i prototipiranja i 3D ispisa predmeta iz plastike i metala. Također, iz prve ruke ćemo čuti nešto više o najnovijim trendovima u industriji, implementaciji ovih tehnologija u praksi, očekivanjima krajnjih korisnika, ali i opremi kojom raspolažu Metalska jezgra Čakovec i INTERA Tehnološki Park.

Zato, ne gubite vrijeme i već danas osigurajte svoje mjesto na meetup-u na kojem ćete moći dobiti odgovore na pitanja o svemu što Vam može koristiti u Vašem poslovanju!

Sudjelovanje na meetup-u je besplatno zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije kroz koji je inovacijski laboratorij i opremljen. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, ali požurite – broj mjesta je ograničen!

INTERA Tehnološki Park podsjeća da korisnici iLab-a imaju na raspolaganju niz strojeva, uređaja i alata za punokrvnu digitalnu fabrikaciju – 3D printeri, 3D skener, laserska gravirka/rezač, CNC router, te arsenal električnog i ručnog alata: od mini tokarilice za metal, preko tokarilice za drvo, stubne bušilice, glodalice, brusilice, raznih pila, pa sve do preciznih lemilica i mikrokontrolera za projekte iz elektronike – sve na jednom mjestu. Raj za istinske "makere“!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave