Poziv na Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju "Dani maline i meda Žepče 2021"

02.06.2021. 08:24 / Izvor: Akta.ba
Poziv na Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju 'Dani maline i meda Žepče 2021'

Odluka organizatora je da se kotizacija za učešće na sajmu ove godine ne naplaćuje.

Razvojna agencija Žepče uz pokroviteljstvo Općine Žepče organizira 5. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju "Dani maline i meda Žepče 2021".

Sajamska manifestacija će se održati u subotu, 10.7.2021. god. na Gradskoj tržnici Žepče. Na sajmu će se okupiti izlagači iz cijele BiH.

Broj izlagača je ograničen, tako da će se poštivati sve epidemiološke mjere koje budu na snazi u vrijeme održavanja sajma.

"Ukoliko bude neophodno ograničiti ćemo broj posjetitelja koji može istodobno boraviti na tržnici, kao i angažirati redare koji će osigurati da se sve propisane epidemiološke mjere poštuju. Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na sajamskoj manifestaciji kao izlagači, te predstavite vaše proizvode i proširite mrežu vaših suradnika i kupaca. Odluka organizatora je da se kotizacija za učešće na sajmu ove godine ne naplaćuje imajući u vidu da je pandemija covid 19 negativno utjecala na poljoprivrednike i male obrte. Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi za izlaganje, osvježenje, kao i brojne nagrade i iznenađenja koje pripremamo za sve izlagače i posjetitelje", poručili su organizatori i dodali da će osigurati i sve potrebne preventivne mjere zaštite od covid 19.

Vašu prijavu možete poslati putem e mail-a na: razepce@gmail.com ili  na tel: 032 880 273, 032 889 022.

Rok za prijavu je petak 21.06.2021.godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave