VIRTUALNI SUSRET

Do posla iz udobnosti doma: Otvoren 14. Regionalni sajam poslova

24.10.2023. 12:44 / Izvor: Akta.ba
online sajam poslova

14. Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca u potrazi je za kvalitetnim zaposlenicima i kandidatima za posao!

Najveći virtualni susret poslodavaca i posloprimaca donosi raznovrsnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svim zanimanjima, a za sve posjetioce je - potpuno besplatan!

U svjetlu sve većih ekonomskih izazova i neprestanih promjena na tržištu rada, mnogi građani Bosne i Hercegovine razmišljaju o pronalasku novih prilika za profesionalni napredak.  Jesen, sezona promjene i novih početaka, pruža savršeni okvir za ostvarivanje tih ambicija. U svijetu punom prilika i mogućnosti, sada je pravi  trenutak za "novi početak" i aktivno traženje novog, boljeg ili dodatnog posla!

Bogata i raznovrsna ponuda poslova

Naime, sinoć tačno u ponoć, svoja virtualna vrata širom je otvorio 14. Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima i kandidatima za posao!

Od 24. do 31. oktobra posjetioci sajma mogu potpuno besplatno istraživati raznovrsnu ponudu oglasa za slobodna radna mjesta, a na ovogodišnjem sajmu se predstavlja više od 150 kompanija iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja, sa 1.000 oglasa za posao!

Sajam organizira vodeći portal za oglašavanje radnih mjesta u Bosni i Hercegovini MojPosao.ba, koji je dio Alma Career grupacije, a u saradnji s partnerima iz regije: MojPosao - Hrvatska, Poslovi Infostud – Srbija, Vrabotuvanje – Makedonija, te Deloglasnik – Slovenija.

Sajam traje sedam dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, Regionalni sajam poslova je moguće posjetiti iz udobnosti vlastitog doma, u bilo koje doba dana ili noći.

Na brojnim virtualnim štandovima sve posjetioce očekuju domaćini – uspješni poslodavci iz BiH i regije. Pored bogate ponude poslova, na štandovima se nalaze informacije o kompaniji, iskustva zaposlenika, galerije fotografija i/ili video prikazi radnog okruženja. 

Jednostavna i brza prijava

Prijava na oglas je brza i iznimno jednostavna, a sajam nudi i mogućnost višestruke prijave na oglase za posao.

Zainteresirani kandidati se na oglase mogu prijaviti putem svog MojPosao.ba profila, ali i bez njega. Isto tako, u istom trenutku se mogu prijaviti i na više oglasa, a sve nedoumice kao i prve razgovore s poslodavcima moguće je odraditi putem chata i/ili video poziva.

Spektar oglasa na sajmu je zaista širok, a poslodavci su podijeljeni u 4 ključne kategorije:

  • Trgovina 

  • Tehnologije

  • Financije

  • Usluge

Ove godine na sajmu vas čekaju: Webhelp, Telus International, Valamar, FraGround Fraport Ground  GmbH, Onkološki inštitut Ljubljana,  Teleperfomance, Carlsberg, DM, Jysk, GS Tvornica mašina Travnik, Procredit, Phillip Morris , Univerzitetni klinički centar Ljubljana, Maistra, Ribola, Joorney, Konzum plus, GCCL, te mnoge druge kompanije iz regije!

 

Posjeti sajam do 31. oktobra

 OVDJE

i otvorite vrata vaše buduće karijere.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave