Evropska mreža preduzetništva

91. međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu od 18. do 23. maja

30.04.2024. 15:22 / Izvor: Akta.ba
SRB

Poslovni susreti u okviru Međunarodnog polјoprivrednog sajma održat će se 21. maja.

Najvažniji agro-biznis događaj regiona u 2024. godini, 91. međunarodni polјoprivredni sajam, održava se od subote, 18. do četvrtka, 23. maja na otvorenom i zatvorenom prostoru Novosadskog sajma i u Kongresnom centru "Master", dok će se poslovni susreti održati 21. maja 2024. godine.

"Razvojna agencija Republike Srpske, u okviru Evropske mreže preduzetništva, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na poslovnim susretima u okviru Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu.", stoji u pozivu.

Na Međunarodnom sajmu polјoprivrede predstavit će se najsavremenija tehnička i tehnološka dostignuća i primjena nauke u polјoprivredi, a  najznačajnije cjeline sajma bit će izložbe polјoprivredne mehanizacije, stoke, organskih proizvoda, ali i različiti stručni, poslovni i naučni skupovi.

Ove godine na sajmu će se predstaviti 1.200 izlagača kako iz Srbije, tako i iz još oko 40 zemalјa.

Kako biste kvalitetno iskoristili sajamske dane, neophodno je da se registrujte na platformi i otvorite profil na stranici B2B kako biste bili vidlјivi ostalim učesnicima događaja za dalјi kontakt i zakazivanje sastanaka.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja i pomoć putem e-maila: een@rars-msp.org

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave