KOMUNALNA INDUSTRIJA

Sajam komunalne opreme i prateće industrije "EXPO Prijedor 2024"

01.06.2024. 09:54 / Izvor: Akta.ba
prijedor expo

Preduzeće "Komunalne usluge" a.d. Prijedor organizuju 3. Sajam komunalne opreme i prateće industrije pod zvaničnim nazivom "EXPO PRIJEDOR 2024"

Udruženje komunalnih i uslužnih djelatnosti Republike Srpske pri Privrednoj komori i preduzeće "Komunalne usluge" a.d. Prijedor organizuju 3. Sajam komunalne opreme i prateće industrije pod zvaničnim nazivom "EXPO PRIJEDOR 2024 - Komunalna i prateća industrija" koji će se održati u četvrtak, 06.06.2024.godine, u vremenskom periodu 10.00-17.000 časova, na prostoru sportskog Aerodroma "Urije" u Prijedoru.

Svečano otvaranje sajma planirano je u 11.00 časova kojem će pored zvanica iz javnog i privrednog života Republike Srpske prisustvovati preko 60 direktora komunlanih preduzeća i predstavnika partnerskih Udruženja komunalnih i uslužnih djelantosti iz Republike Srbije, Crne Gore, Republike Sjeverne Makedonije, Fedracije BiH i Republike Srpske.

Ova manifestacija prije svega jako je važna za preduzeća koja se bave komunalnom djelatnošću jer na jednom mjestu mogu da pogledaju nove tehnologije, direktno komuniciraju sa proizvođačima i distributerima u cilju nabavljanja kvalitetne opreme za svoje potrebe. Isto tako, ovo je prilika da se na jednom mjestu razmjene mišljenja, ideje ali isto tako i mogućnosti razvoja i unapređenja pružanja komunalnih usluga u lokalnim zajednicama na zadovoljstvo građana i turista.

Podsjećanja radi, Udruženje komunalnih i uslužnih djelatnosti Republike Srpske pri Privrednoj komori Republike Srpske zajedno sa preduzećem "Komunalne usluge" a.d. Prijedor tokom 2023. godine uspješno je organizovalo 2. po redu Sajam komunalne opreme i prateće industrije "PRIJEDOR 2024" na kojem se predstavilo preko 20 (dvadeset) izlagača iz zemlje i regiona sa svojim asortimanom komualne opreme koja se u prvom redu ogleda u radnim mašinama, rezervnim dijelovima i HTZ opremom namjenjenom za obavljanje poslova iz oblasti komunalnih djelatnosti u lokalnim zajednicama.

Pored izlagača i posjetilaca iz privrednog i javnog života Republike Srpske sajmu je prisustvovali preko 50 (pedeset) direktora komunalnih preduzeća i predstavnika Partnerskih udruženja komunalnih djelatnosti iz Republike Srbije, Crne Gore, Republike Sjeverne Makedonije, Fedracije BiH i Republike Srpske.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave