JavaScript Framework tema obuke u INTERA TP-u

18.11.2019. 10:15 / Izvor: Akta.ba
JavaScript Framework tema obuke u INTERA TP-u

NTERA Tehnološki Park organizira intenzivnu trodnevnu obuku koja će ponovno dotaknuti tematiku JavaScript-a.

Nakon uspješnog meetup-a u Code Hub-u Mostar posvećenom jednom od najpopularnijih programerskih jezika na svijetu, INTERA Tehnološki Park organizira intenzivnu trodnevnu obuku koja će ponovno dotaknuti tematiku JavaScript-a.

Vue.js jedan je od najpopularnijih i najmoćnijih JavaScript framework-a s kojima se može raditi gotovo sve – od najjednostavnijih stranica do kompleksnih web aplikacija. Upravo ovom framework-u će biti posvećena besplatna obuka JavaScript Framework koja se organizira kroz projekt CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Obuka, koja će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka od ponedjeljka, 2.12. do srijede, 4.12.2019. godine, polaznike će upoznati sa svim osnovama ovog framework-a te s nekim naprednijim konceptima.

Predavač Jadranko Dragoje uz pomoć kolega Lane Džidić i Ahmeta Macića polaznike će provesti kroz razvoj manjeg news portala čime će oni steći praktična znanja koja lako mogu primijeniti u svom budućem poslu.

Svi zainteresirani za obuku se mogu prijaviti na linku do srijede, 27.11.2019. godine do 23:59h. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni. U slučaju bilo kakvih pitanja, svi zainteresirani se mogu obratiti na info@intera.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave