MODUL 1 - MODUL 2 - Izradi energijski audit i certifikat

26.10.2022. 14:13 / Izvor: Akta.ba
nLogic

nLogic Sarajevo vas poziva da se prijavite na Program osposobljavanje lica koja vrše izradu energijskog audita i certificiranja objekata sa jednostavnim (MODUL 1) i složenim tehničkim sistemom (MODUL 2).

nLogic Sarajevo vas poziva da se prijavite na Program osposobljavanje lica koja vrše izradu energijskog audita i certificiranja objekata sa jednostavnim (MODUL 1) i složenim tehničkim sistemom (MODUL 2) a koji će se održati ONLINE u periodu od 07.11. – 11.11.2022. godine.

nLogic Sarajevo ovlašteno je pravno lice od strane Federalnog Ministarstva prostornog uređenja za Nosioca Programa obuke za lica koja provode energijske audite zgrade i energijsko certificiranje zgrada s jednostavnim i složenim tehničkim sistemom, Rješenje br: UPI/04-19-105/20, a u skladu sa Uredbom o uvjetima za davanje i oduzimanje ovlasti za obavljanje energijskog audita i energijsko certificiranje zgrada ("Sl.novine FBiH", broj 87/18).

Kandidati koji uspješno završe Program osposobljavanja, dobijaju Uvjerenje o pohađanju Programa osposobljavanja izdato od Nosioca Programa, a nakon uspješno položenog ispita kandidat stiče Uvjerenje koje izdaje FMPU na neograničen period, kojim se kvalifikuje kao stručno lice koje vrši energijske audite i/ili energijsko certificiranje zgrada sa jednostavnim, odnosno složenim tehničkim sistemima i ulazi u registar ovlaštenih auditora i certifikatora pri FMPU.

Prijavu za Program obuke možete dostaviti:

Više o uslovima pohađanja obuke možete dobiti putem web stranice www.nlogic.ba odnosno direktnim linkom na  https://nlogic.ba/program-obuke-za-energetske-certifikatore/

E-mail: edukacija@nlogic.ba

Telefon: +387 33 863 951

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave