Sposobnost uvjeravanja publike i medija - prijave za seminar traju još 3 dana

05.12.2022. 10:33 / Izvor: Akta.ba
BE STAR

Pridružite se i saznajte ŠTO učiniti ako vas pozovu da baš sutra primite nagradu na ceremoniji, održite govor na konferenciji ili iznenadno date izjavu za medije?! Jeste li spremni? Jeste li spremni za teška pitanja?

Seminar: „Sposobnost uvjeravanja publike i medija“

Sarajevo – 10. decembar 2022; 9:30 do 16:00h, Hotel Hills Sarajevo

Pridružite se i saznajte ŠTO učiniti ako vas pozovu da baš sutra primite nagradu na ceremoniji, održite govor na konferenciji ili iznenadno date izjavu za medije?! Jeste li spremni? Jeste li spremni za teška pitanja?

Kako da Vam javni nastup umjesto bauk, postane dodatna PRILIKA za ostvarenja ciljeva i kako da vašu komunikaciju i sposobnost uvjeravanja dovedete do savršenstva.

BE STAR poklanja popust za rane prijave do 05. decembra, stoga požurite s prijavom.

Idete li rado pred mikrofone i da li samouvjereno govorite o svojim rezultatima, usluzi ili proizvodu? Da li ste svjesni da je vaše predstavljanje pred publikom i medijima nezaobilazna karika Vašeg napretka? Znate li govoriti tako da vas drugi stvarno čuju i razumiju i da li uvijek ostavljate najbolji mogući utisak? Znate li uvjeriti druge i „prodati ili uvijeriti“ u svoju priču bez prodaje?

Ako imate ijedno „NE“ na gore navedena pitanja, budite sigurni da ste na dobrom putu da URUŠITE svoj uspjeh ili u najboljem slučaju, da ne doživite pravu ekspanziju ili planirani uspjeh! A sigurno ste svjesni da je takav „luksuz“ nešto što sebi ne smijete dozvoliti i što bi Vas previše koštalo!

Zbog toga vam, iz dugogodišnjeg iskustva rada s klijentima, nudimo NAJEFIKASNIJE trikove, alate i znanja kojima ćete, kada ih jednom usvojite, s lakoćom rješavati sve izazove komunikacije, od nastupa do uvjeravanja i „prodaje bez prodaje“ - vještina bez kojih Vaša karijera jednostavno dalje ne može.

Spoj psihologije, NLP tehnika uspjeha, medijskog i PR iskustva te najefikasnijih vještina uvjeravanja i prodaje iskusnih i u praksi dokazanog iskustava, Marina Bakić će vas prebaciti iz prosječnosti na nivo najboljih, u zonu sigurnih i moćnih koji znaju kako upravljati i svojom karijerom.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave