PLATFORMA NA ENGLESKOM JEZIKU

Učestvujte u javnim konsultacijama IPA III projekata vezanim za ekonomiju i zapošljavanje

11.03.2023. 09:10 / Izvor: Akta.ba
ekonomija

Na digitalnoj platformi za javne konsultacije IPA III pogramskih dokumenata objavljeno je više akcionih dokumenata budućih EU-finansiranih projekata vezanih za ekonomiju.

Na digitalnoj platformi za javne konsultacije IPA III pogramskih dokumenata Direkcije za evropske integracije Vijeća ministara BiH, objavljeno je više akcionih dokumenata budućih EU-finansiranih projekata vezanih za ekonomiju, koje su otvorene za konsultacije do četvrtka, 16.03.2023. u 15:00 sati.

Za javne konsultacije su otvoreni sljedeće sekcije unutar projekata vezanih za ekonomiju i zapošljavanje:

Ukoliko ste zainteresirani da ostavite svoj komentar, registrujte se na platformu za javne konsultacije i date svoje mišljenje i sugestije koje bi vodile ka unapređenju budućih projektnih aktivnosti. 

Napomene: Platforma je za sada dostupna isključivo na engleskom jeziku, a svi programski dokumenti se pripremaju isključivo na engleskom jeziku u skladu sa obrascem Evropske unije. Svoje komentare možete ostaviti i na jezicima u službenoj upotrebi u Bosni i Hercegovini. Kratko uputstvo o registraciji i ostavljanju komentara je također dostupno (za sada samo na engleskom jeziku). 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave