BESPLATAN SEMINAR NA ITACADEMY

Sve što ste ikada željeli da naučite o digitalnom marketingu, društvenim mrežama i SEO

03.08.2023. 08:28 / Izvor: Akta.ba
 ITAcademy

Stižu sjajne vijesti za sve koji žele da unaprijede svoje poslovne vještine i svoje poslovanje uspješno pozicioniraju u digitalnom svijetu!

Stižu sjajne vijesti za sve koji žele da unaprijede svoje poslovne vještine i svoje poslovanje uspješno pozicioniraju u digitalnom svijetu!

Potreba za stručnjacima koji posjeduju digitalne vještine sve je veća i sve je više onih koji su zainteresovani za zanimanja kao što su Social Media Manager, SEO Expert, Digital Marketing Manager. ITAcademy je obrazovna institucija koja se izdvaja po tome što prati sve aktuelne trendove na tržištu, te je, u skladu sa tim, odlučila da organizuje potpuno besplatan seminar za sve one koji žele da savladaju atraktivne vještine iz pomenutih oblasti!

Seminar „Sve što ste željeli znati o digitalnom marketingu, društvenim mrežama i SEO” održava se 12. augusta, i to u moderno opremljenim učionicama ITAcademy ili u online varijanti, putem Live streama. Na vama je samo da odlučite na koji način želite da ga pohađate i svoju prijavu pošaljete putem ove stranice.

Uradite to što prije, jer je broj mjesta strogo ograničen!

 

slika

 

Prvi korak do zanimljivog i kreativnog posla

Otkad je digitalno doba preuzelo primat u društvu, poslovanje je postalo nezamislivo bez prisustva na internetu. Digitalni marketing, društvene mreže i SEO igraju ključnu ulogu u uspjehu svakog online poslovanja. Ove oblasti pružaju ne samo vidljivost već i mogućnost interakcije s ciljnom publikom na globalnom nivou.

Iz tog razloga, oni koji posjeduju vještine iz ovih oblasti do posla dolaze sve lakše, a što je najbitnije – posao ovih stručnjaka je izuzetno zabavan i kreativan, ali i dobro plaćen!

Ako upoznate SEO tehnike, tehnike digitalnog marketinga i društvenih mreža, bićete u prilici da znatno doprinesete svom poslovanju, bilo da imate sopstveni biznis ili radite u kompaniji. Zato razmislite da li je sada pravi trenutak da usvojite vještine iz ovih oblasti i postanete konkurentni na tržištu. Važno je da znate da vam je potrebno manje od 10 mjeseci da postanete stručnjak za digitalni marketing, ukoliko izaberete kvalitetnu i sveobuhvatnu obuku kakvu ima ITAcademy!

Odlična polazna tačka za sticanje osnovnih vještina iz ovih oblasti je upravo seminar koji možete pohađati potpuno besplatno na ITAcademy! Požurite i pošaljite svoju prijavu što prije!

ITAcademy – najbolje mjesto da steknete znanja i vještine za uspješno poslovanje na internetu

Pored najkvalitetnijeg programa za programere, dizajnere ili IT administratore, na ITAcademy možete izabrati i školovanje na IT Business odsjeku, gdje ćete imati priliku da steknete niz danas i te kako traženih vještina. Digital marketing, PPC, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager samo su neki od programa koji se na IT Business odsjeku izdvajaju kao najtraženiji!

Program školovanja na ovim smjerovima sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva. Ono što je najbolje od svega jeste da u toku školovanja imate konstantnu podršku prilikom učenja, te je vaš rad u svakom trenutku ispraćen. Uz to, školovanje na ITAcademy donosi vam niz potpuno besplatnih pogodnosti koje će vam pomoći prilikom izgradnje uspješne karijere.

Najsavremeniji program školovanja, dodatni resursi koji vas pripremaju za posao i mogućnost besplatnog sticanja međunarodno priznatih certifikata jesu ono što polaznici ITAcademy ističu kao najveće beneficije. Zahvaljujući tome, mnogi među njima su već u toku školovanja postali traženi stručnjaci.

Pročitajte njihove utiske i uvjerite se i sami!

Prijavite se što prije! Broj mjesta je ograničen

Broj mjesta na besplatnom seminaru „Sve što ste željeli znati o digitalnom marketingu, društvenim mrežama i SEO” je ograničen! Zato brzo posjetite ovu stranicu i prijavite se.

Ovo je jedinstvena prilika da potpuno besplatno uplovite u profitabilnu digitalnu industriju, učite od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, prisustvujete sjajnoj atmosferi na seminaru – iz učionice ili onlajn! Pošaljite svoju prijavu!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave