Bravaria Industrial Marketing

Nabavka u digitalnom dobu: Povežimo svijet i optimizirajmo procese za budućnost poslovanja

12.10.2023. 13:01 / Izvor: Akta.ba
nabavka

Povežimo svijet i optimizirajmo procese za budućnost poslovanja održat će se 19. oktobra 2023. u sarajevskom hotelu “Hills”.

Agencija za industrijski marketing

Bravaria Industrial Marketing

organizira

konferenciju

Nabavka u digitalnom dobu:

“Povežimo svijet i optimizirajmo procese za budućnost poslovanja”

19. oktobra 2023.

u hotelu Hills u Sarajevu

Konferencija Nabavka u digitalnom dobu: “Povežimo svijet i optimizirajmo procese za budućnost poslovanja” održat će se 19. oktobra 2023. u sarajevskom hotelu “Hills” u organizaciji agencije za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing.

Za efikasan proizvodni ciklus neophodno je optimizirati svaku fazu nastajanja konačnog proizvoda. Pritom, jedna od najvažnijih faza jeste uspostavljanje i održavanje lanca snabdijevanja. Dobro upravljanje lancem snabdijevanja podiže imidž kompanije i izgrađuje povjerenje kupaca jer omogućuje pravovremenu isporuku proizvoda.

“Moglo bi se reći da na ovom polju naša poslovna zajednica tek stasava, ali joj ne nedostaje ambicije, znanja i energije. Ovu konferenciju organiziramo upravo s ciljem da ambicije pretočimo u zajedničke poslovne uspjehe”, riječi su Samire Avdić, direktorice agencije Bravaria.

Konferencija će predstavljati svojevrstan stručni i digitalni ekosistem koji će ponuditi svježe ideje i mogućnosti za njihovu razmjenu, djelotvorna rješenja i tehnologiju koja funkcionira, znanje o industriji i priče o uspjehu te praktične i svrsishodne načine za upravljanje lancima snabdijevanja i njihovu digitalizaciju. Izlagači, stručnjaci iz Češke, Poljske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine podijelit će znanja i iskustva.

“Neprocjenjiva su iskustva pionira na polju digitalizacije nabavke. Zemlje iz kojih naši gosti dolaze već su daleko odmakle na tom putu, a mi imamo jedinstvenu priliku iz direktnog iskustva saznati sve važne detalje i najnovije trendove”, ističe Avdić.

Digitalizacija nabavke važan je segment procesa koji vode uspjehu. Benefiti su brojni: poboljšana efikasnost i agilnost, smanjeni troškovi, poboljšanje lanca snabdijevanja i efikasno donošenje odluka, trenutno reagiranje na fluktuacije u potražnji.

Agenda će obuhvatiti neke od najvažnijih tema: digitalne transformacije u nabavnom procesu, od procesa strateške nabavke do poslovnog uspjeha, digitalizacija nabavke te navigiranje digitalnom transformacijom u nabavnom procesu, E-nabavka i optimizacija opskrbnog lanca.

Kompanija PROEBIZ, glavni sponzor konferencije, drugo je ime za modernu tehnologiju za digitalizaciju nabavke te je ovom prilikom za sve učesnike pripremila jako vrijedne nagrade. Naime, svi učesnici će na poklon dobiti dva mjeseca BESPLATNOG korištenja PROEBIZ softvera za digitalizaciju nabavke te će sve kompanije učesnice, uz softvera,  dobiti BESPLATNO i skupocjeni trening za čak 10 svojih uposlenika!

O digitalizaciji nabavke i otkrivanju pokretača strateških odluka govorit će Mladen Lekić, predstavnik kompanije Adriatic Metals. Ivana Škegro Filipović, stručnjakinja za nabavku, govorit će o procesima strateške nabavke koji vode poslovnom uspjehu, a Jiří Špalek, predstavnik kompanije Proebiz predstavit će softvere za e-nabavku i optimizaciju opskrbnog lanca.

Kompanija PROEBIZ drugo je ime za modernu tehnologiju za digitalizaciju nabavke i glavni je sponzor ove konferencije te je ovom prilikom za sve učesnike pripremila jako vrijedne nagrade. Naime, svi učesnici će na poklon dobiti dva mjeseca BESPLATNOG korištenja PROEBIZ softvera za digitalizaciju nabavke te će sve kompanije učesnice, uz softvera,  dobiti BESPLATNO i skupocijeni trening za čak 10 svojih uposlenika!

Prijaviti se možete putem linka https://targer.ba/konferencija/digitalna-nabavka-2023/, a za dodatne informacije pišite na bravaria@bravaria.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave