Upis u toku, specijalni popusti do 15.1.2024.

Alpha HR Akademija: Postani HR Business Partner Practitioner i otključaj svoj potencijal

25.12.2023. 10:10 / Izvor: Akta.ba
Alpha

Kompanija Alphabet Group organizuje Alpha HR Akademiju, sveobuhvatan program razvijen na domaćem tržištu za razvoj HR potencijala.

Kompanija Alphabet Group organizuje Alpha HR Akademiju, sveobuhvatan program razvijen na domaćem tržištu za razvoj HR potencijala. Alpha HR Akademija se sastoji od VII modula i završnog rada i kreće 10. februara 2024, u Sarajevu, a na tom putu pratiće vas profesionalci sa bogatim iskustvom u oblasti ljudskih resursa.

Kome je namijenjen program?

Alpha HR Akademija je namijenjena svima koji žele naučiti više o razvoju ljudskih potencijala, a naročito:

HR uposlenicima sa ograničenim iskustvom u upravljanju ljudskim resursima kojima je potrebno da steknu širi uvid u HR procese bitne za svaku kompaniju

Vlasnicima manjih i srednjih biznisa, direktorima firmi i menadžerima koji žele bolje da razumije upravljanje ljudskim resursima, a samim tim postižu i bolje poslovne rezultate

Mladim profesionalcima koji žele promjenu u karijeri i priliku za prvi posao i dodatni razvoj

Program Alpha HR Akademije je kreiran tako da u potpunosti zadovolji potrebe profesionalaca koji su na početku svoje HR karijere. Program je zasnovan na upoznavanju sa teorijom, ali je fokus na praktičnom radu. To znači da sve učesnike očekuje rad na slučajevima iz prakse, te individualni zadaci na konkretne i stvarne teme iz njihovog poslovnog okruženja.

Šta dobijate na Alpha HR Akademiji?

Učesnici HR Akademije ne samo da usvajaju teorijsko znanje, već kroz praktične vježbe i usvojene tehnike, postaju sposobni primijeniti stečene vještine u stvarnim poslovnim scenarijima. Ukoliko težite značajnoj ulozi u HR-u, Alha HR Akademija je sigurna investicija u vašu budućnost, jer dobijate:

✔ Iskusne predavače s dugogodišnjim iskustvom

✔ Aktuelne primjere iz prakse i praktične zadatke

✔ Upoznavanje HR alata za konkretnu primjenu

✔ Peer to peer okupljanja i međusobnu podršku učesnika

✔ Mentorsku podršku od predavača pri izradi zadataka

✔ Individualan pristup prema svakom učesniku

✔ E-learning platformu

Za više informacija o temama kojima ćemo se baviti na Akademiji, predavačima, kao i SPECIJALNIM POPUSTIMA koji važe do 15.1.2024. kliknite na dugme ispod

SAZNAJ VIŠE 

Slobodno kontaktirajte na mail adresu alisa.lingo@alphabetgroup.net ili na broj telefona 062 375 003, za sve dodatne informacije. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave