Stručno osposobljavanje iz energijskog certificiranja i izrade energijskih audita

20.02.2024. 13:46 / Izvor: Akta.ba
nlogic

nLogic d.o.o. Sarajevo vas poziva da se prijavite na Program stručnog osposobljavanja.

nLogic d.o.o. Sarajevo vas poziva da se prijavite na Program stručnog osposobljavanja za lica koja provode energijske audite zgrade i energijsko certificiranje zgrada sa jednostavnim (MODUL 1) i složenim tehničkim sistemom (MODUL 2), a koji će se održati u kombinaciji ONLINE i UŽIVO u periodu od 12.03. - 16.03.2024. godine.

nLogic d.o.o. Sarajevo ovlašteno je pravno lice od strane Federalnog ministarstva prostornog uređenja za Nosioca Programa obuke za lica koja provode energijske audite zgrade i energijsko certificiranje zgrada s jednostavnim i složenim tehničkim sistemom, Rješenje br:UPI/04-19-105/20, a u skladu sa Uredbom o uvjetima za davanje i oduzimanje ovlasti za obavljanje energijskog audita i energijsko certificiranje zgrada ("Sl.novine FBiH", broj 87/18).

Kandidati koji uspješno završe Program osposobljavanja, dobijaju Uvjerenje o pohađanju Programa osposobljavanja izdato od Nosioca Programa, a nakon uspješno položenog ispita kandidat stiče Uvjerenje koje izdaje FMPU na neograničen period, kojim se kvalifikuje kao stručno lice koje obavlja energijske audite i/ili energijsko certificiranje zgrada sa jednostavnim, odnosno složenim tehničkim sistemima i ulazi u registar ovlaštenih auditora i certifikatora pri FMPU.

Prijavu za Program obuke možete dostaviti:

Više o uslovima pohađanja obuke možete dobiti putem web stranice www.nlogic.ba odnosno direktnim linkom na  https://nlogic.ba/2024/02/12/strucno-osposobljavanje-iz-oblasti-energijskog-certificiranja-i-obavljanja-energijskih-audita-2/  

E-mail: edukacija@nlogic.ba

Telefon: +387 33 878 791

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave