Vrhunski predavači i zanimljivi poslovni događaji u INTERA TP-u u lipnju

01.06.2016. 14:19 / Izvor: Akta.ba
Vrhunski predavači i zanimljivi poslovni događaji u INTERA TP-u u lipnju

Iskoristite priliku za nova i korisna saznanja prije ljetnih odmora..

INTERA Tehnološki Park je pripremio zanimljve sadržaje za mjesec lipanj za sve koji razmišljaju, žive ili žele živjeti poduzetnički i proširiti svoje horizonte. Riječ je o vrhunskim predavačima, zanimljivim i korisnim temama za sve koji žele biti u korak s novim znanjima i tehnologijama.

Za sve koji vole praviti stvari - poduzetnici, inovatori, dizajneri, inženjeri, studenti, samouki majstori, hobisti najavljujemo zanimljiv TehnoBiz meetup pod nazivom „Digitalna fabrikacija – 3D tehnologije“ koji će se održati 2.6.2016. u INTERA TP-u. Otkrijte sve o osnovama, praktičnim stranama i inovativnim primjenama ovih tehnologija u biznisu i obrazovanju, kao i o globalnom valu širenja tehnologija i znanosti među građanima kroz FabLab/Makerspace/Hackerspace prostore.

Iz područja edukacije najavljujemo dva vrhunska seminara. Prvi od njih je „Kontroling fiksnih troškova by Dietmar Pascher“. Riječ je o najboljoj praksi njemačkog kontrolinga u izvođenju najpoznatijeg trenera glasovite Controller Akademie, München. Seminar organiziramo u suradnji s našim partnerima iz Zagreba – Kontroling Kognosko, a seminar će se održati u Zagrebu – 14.6.2016. Dietmar Pascher je renomirani stručnjak, trener praktičar i partner jedne od najboljih škola kontrolinga na svijetu, koja je poznata po svom jedinstvenom pristupu i potpuno unikatnoj metodologiji. Saznajte što su njemački standardi izvedbe i planiranja troškova od nule i primijenite ih već sutra u vašem poslovanju.

Za sve one koji nisu ekonomske struke, a donose financijske odluke i žele unaprijediti uspjeh poduzeća organiziramo dvodnevni seminar – 16. i 17.6. pod nazivom „Financije za nefinancijaše“. Seminar se organizira u suradnji s našim partnerima iz renomirane konzultantske kuće Adizes South East Europe, koja je izvorno američka, a sada već globalna kompanija čiji su klijenti brojne uspješne kompanije diljem svijeta. Riječ je o interaktivnom seminaru, gdje će se na praktičan i jednostavan način učiti i pričati o financijama i računovodstvu.

Kako bismo potaknuli nove projekte i približili mogućnosti prijave za otvoreni natječaj za dodjelu grant sredstava Fedralnog ministrastva razvoja, poduzetništva i obrta organiziramo info dan „Kako do grant sredstava FRMPO-a“ koji će se održati 6.6.2016. u INTERA TP-u. Saznajte iz prve ruke sve bitne informacije vezane za mogućnosti i uvjete apliciranja na ovaj poziv.

I za kraj lipnja najavljujemo TehnoBiz meetup pod nazivom „Green Industry Innovation“. Kovanice poput "zelena industrija" i "održivi razvoj" čujemo gotovo pa na dnevnoj bazi. Iako je svijest o okolišu tema za sebe, inovacije koje otvaraju prostor za komercijalno djelovanje u ovom području su moguće. Saznajte više o poslovnim iskustvima drugih iz regije i inozemstva, o mogućnostima za poslovanje, izvoznim potencijalima i postojećoj zakonskoj regulativi u ovom izazovnom segmentu tržišta.

Iskoristite priliku za nova i korisna saznanja prije ljetnih odmora..

Za više informacija posjetite službenu web stranicu www.intera.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave