U INTERA Tehnološkom Parku započinju probna predavanja za CNC operater

11.01.2017. 10:08 / Izvor: Akta.ba
U INTERA Tehnološkom Parku započinju probna predavanja za CNC operater

INTERA TP organizira besplatna probna predavanja za polaznike desetog ciklusa obuke CNC operatera.

Ako želite steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentniji na tržištu rada te sebi osigurati skoro uposlenje - INTERA HTEC je mjesto za Vas.

INTERA TP organizira besplatna probna predavanja za polaznike desetog ciklusa obuke CNC operatera koja će se održati u četvrtak, 12.01.2017. godine s početkom u 17.00 sati u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Polaznici će imati priliku dobiti uvid u sve detalje i mogućnosti koje im se nude kroz obuku.

INTERA HTEC je najsuvremeniji centar za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovoj oblasti.

Do sada je kroz devet ciklusa obuke u INTERA HTEC CNC centru obuku CNC operatera prošlo preko 150 polaznika od kojih je većina iskoristila obuku te certifikaciju nakon iste u svrhu budućeg uposlenja.

Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja za CNC operatera koje se održava u INTERA Tehnološkom Parku u Mostaru, Bišće polje bb, svoje sudjelovanje mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave