CAPITALIA: Seminar - Transferne cijene

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

CAPITALIA: Seminar - Transferne cijene

Kraj januara rezervisan je za novu edukaciju na aktuelnu temu Transfernih cijena koja će biti obrađena u svjetlu novih zakonskih obaveza.

24.01.2017. 08:31 / Izvor: Akta.ba

Kraj januara rezervisan je za novu edukaciju na aktuelnu temu Transfernih cijena koja će biti obrađena u svjetlu novih zakonskih obaveza pripreme izvještaja i dokumentacije u trenutku podnošenja porezne prijave.

Na seminaru Transferne cijene poslušajte prezentaciju Pite Sanjina, poreznog savjetnika sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom, koji će vam prenijeti iskustva i očekivane izazove u dokumentovanju transakcija između povezanih osoba, kao i prezentacije stručnih savjetnika federalnog Ministarstva finansija Dudo Medine i Uprave za indirektno oporezivanje Muslimović Anesa.

Učesnici seminara će dobiti odgovore na pitanja: koje su zakonske obaveze u pogledu transfernih cijena, te svrha i sadržaj dokumentacije o transfernim cijenama.

Seminar će se održati u hotelu Bristol u Sarajevu u ponedjeljak 30. januara s početkom u 09:30 sati.

Detaljniji sadržaj seminara možete pogledati ovdje, a dodatne informacije možete dobiti na info@capitalia.ba .

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave